Vier gezellig Oud en Nieuw bij de vakantiehuizen in Italie

Kies voor de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Italië als u onbezorgd wilt genieten van een eindejaarsvakantie. De basis is een accommodatie groot genoeg voor uw vriendengroep of eigen familie vanwaar... Lees meer

Skigebied in Italie

Italie  /  Kies uw resort

Stad Hoogte van Resort Totaal aantal skiliften Pistenlengte Nachtskiën
Pinzolo 800 - 2100 m 7 60 km  68 km  22 km Bekijken
Livigno 1800 - 2500 m 31 30 km  65 km  20 km Bekijken
Gressan 1765 - 2709 m 15 20 km  40 km  Bekijken
Canazei 1320 - 1700 m 13 7 km  40 km  7 km Bekijken
Bormio 1200 - 1600 m 24 14 km  34 km  2 km Bekijken

Speciale Vakantiehuizendeals in Italie


Informatie

Kies voor de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Italië als u onbezorgd wilt genieten van een eindejaarsvakantie. De basis is een accommodatie groot genoeg voor uw vriendengroep of eigen familie vanwaar u leuke dingen kunt gaan doen. De barbecue in de tuin en de keuken kunt u veel of weinig gebruiken, net zoals u zelf prettig vindt. Uit eten gaan in Italië is een leuke bezigheid. De Italiaanse keuken, de pizzeria, de ijssalon, de luxe en eenvoudige restaurants serveren u graag een lekkere maaltijd. Als u voor het binnengaan even de prijskaart controleert, komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

De wintersport in Italië

Dankzij de steeds betere verbinding met vliegtuig zijn de skigebieden in Italië steeds eenvoudiger te bereiken vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Italië. De Italiaanse Alpen bewegen niet maar de infrastructuur wel. Na een snelle zoektocht op internet vond ik al gauw de top 5 van de Italiaanse skigebieden namelijk Breuil Cervinia, Val Gardena, Alta Badia, Seiseralm en Bardonecchia. Bij Turijn vonden in 2006 de winterspelen plaats, kwaliteit van de skipiste moet dus wel goed zijn. Het bekendste skigebied is Dolomiti Superski, onderdeel van Zuid Tirol. Niet iedereen spreekt hier Duits maar dat hoeft geen probleem te zijn. Tijdens de schoolvakanties zijn de pistes meer dan vol, buiten de schoolvakanties is het rustig op de witte afdalingen. Het gebruik van sneeuwkanonnen werkt plezierig mee aan de sneeuwzekerheid van de gebieden. Skilessen en instructies voor snowboarden zijn vaak in het Duits of Engels.

De Italiaanse steden

Sluit het jaar af in uw favoriete Italiaanse stad vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Italië. Elf maanden van het jaar waren het al sfeervolle steden maar in december wordt er nog meer aandacht geschonken aan de sfeer in de stad met versieringen, lampjes en alles wat daar bij hoort. Bezoek een Kerstmarkt in Milano of Venetië, of kies juist voor een stad zonder kerstmarkt als uw voorkeur daar naar uitgaat. Verona is een stad in Noord Italië met veel bruggen over de rivier Adige. Wandel rond in de stad en ontdek het Amfitheater, mooie pleinen en unieke architectuur. Napels biedt een schat aan historie, kunst en cultuur, Italiaanse gastronomie en historische gebouwen. Kijk rond en geniet in en van Italië vakantieland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/