Bestemmingen Inspiratie Informatie

Kies voor een gezellige Kerstvakantie in Italie

Kom en proef de sfeer bij de vakantiehuizen voor Kerst in Italië. Wat is er romantischer als een bezoek aan een Italiaanse stad in combinatie met de Kerstmarkt? Duitsland en België hebben hiervoor al naamsbekendheid opgebouwd... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Italie


Informatie

Kom en proef de sfeer bij de vakantiehuizen voor Kerst in Italië. Wat is er romantischer als een bezoek aan een Italiaanse stad in combinatie met de Kerstmarkt? Duitsland en België hebben hiervoor al naamsbekendheid opgebouwd, laat u verrassen en bezoek een van de kerstmarkten in Merano, Bolzano, Roma, Torino of Florence. In Napels kunt u het hele jaar bij Via San Gregorio Armeno kennis maken met het kunstzinnig maken van kerststalfiguren. In het algemeen kunt u kennis maken met prachtig handwerk, creatieve en kerstdecoraties in de vorm van kunst! De gluhwein en warme chocolademelk ontbreekt hier niet evenals de gezellige muzikale entourage van deze markten.

In de bergen

Een vakantie in de Dolomieten kan niet anders dan fantastisch zijn bij de gezellige vakantiehuizen voor Kerst in Italië. De hoogtes zijn een goede concurrent van de Oostenrijkse Alpen en de kleuren van de steile hellingen, de kalksteen verandert constant van kleur onder de veranderde lichtval, overtreffen alles. Als hetzelfde landschap bedekt is met sneeuw, is het nog mooier en unieker. De rotsen met bijzondere vormen kregen zelfs namen. De wintersport tijdens de decembermaanden is gebaseerd op een vrij grote sneeuwzekerheid. De hoogste top Marmolada is 3343m hoogt en zo vindt u hier nog 15 toppen boven de 3000m. Het skigebied Dolomi Superski biedt 1180km aan skipistes op een enkele skipas en ligt binnen handbereik. Als u kiest voor dit gebied voor uw Kerstvakantie in Italië vindt u in het pakket; lekker eten, prachtig skigebied en sfeervolle bergdorpjes. In de omgeving treft u leuke plaatsjes aan die u kunt bezoeken zoals Belluno, Castelrotte of Feltre.

Het sfeervolle Venetië

Een vakantiehuis voor Kerst in Italië bij Venetië heeft alles in huis voor een gezellige en romantische Kerstvakantie. Het historische centrum van Venetië met heel veel water is uniek, logisch dat het beschermd wordt door UNESCO. Het is eigenlijk een onderdeel van een eilandengroep met Murano- glasblazerijen, Burano-kleurrijke huizen, Lido en Torcello. U kunt hier lekker eten, genieten van uw rust. De historische bezienswaardigheden ontdekt u vanzelf als u rondwandelt of vaart in een gondel. Italië is een complete vakantiebestemming.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.