Vakantiehuizen voor de Meivakantie Italie

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Italië kunt u eindeloos genieten van het prachtige vakantieland Italië. Denkt u hierbij aan Umbrië met de golvende, groene vlaktes en olijfbomen. Kies vanaf de vakantiehuizen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Italie


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Italië kunt u eindeloos genieten van het prachtige vakantieland Italië. Denkt u hierbij aan Umbrië met de golvende, groene vlaktes en olijfbomen. Kies vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Italië voor Toscane met de heuvels, wijn- en olijfboomgaarden. Ontdek de Italiaanse Meren zoals het Comomeer of het Gardameer met de watersportvakanties. In Veneto vindt u vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Italië vrij veel kunst, wijn en romantiek. Sicilia staat bekend om zijn lekkere eten en wijnen in een gezellige sfeer vaak aan de witte stranden. Het eiland Sardinië heeft een eigen eilandensfeer met natuur, cultuur en actie. De vakantiehuizen voor meivakantie in Italië zijn een prachtig begin van uw afwisselende vakantie.

Boek nu uw meivakantie in Italië en ontdek de rijke cultuur 

Boek nu uw meivakantie in Italië als u de rijke cultuur van Italië wilt ontdekken. Een  bekende culture vakantiebestemming is Venetië met het historische centrum omringd door het vele water. Dit geeft deze stad een romantische uitstraling. Uw meivakantie in Italië is niet compleet zonder een bezoek aan Rome en Vaticaanstad. U vindt hier talloze mooie kerken en basilieken, uiteraard het Sint Pietersplein en heel veel religieuze kunst in combinatie met het moderne Italië. Torcello is een rustig eiland in Veneta, met een bijzondere kathedraal vanwege de mozaïeken en de musea in de twee prachtige paleizen. Tijdens de meivakantie Italië vindt u op het platteland prachtige folklore, bezoek een plaatselijke markt of restaurant. Een meivakantie in Italië is fascinerend.

Kies voor  een meivakantie met de familie in Italië aan het strand  

Een meivakantie met de familie inItalië aan het strand is altijd een succes dankzij de zon, zee en strand. Zo vindt u talloze stranden met een eigen charme; een surfstrand bij Sicilia, u kunt duiken en snorkelen bij Lazio en Puglia, bij Veneto en Marche vindt u kindvriendelijke stranden. U kunt ook tijdens een meivakantie met de familie in Italië een park bezoeken zoals het waterpretpark in Cecina-Aquavillage met waterattracties. Bij Livorno in Toscane vindt u het attractiepark met water en natuur, met attracties en achtbanen. Of u nu kiest voor een strand, park of waterattracties tijdens uw meivakantie met kinderen; een meivakantie met de familie in Italië biedt veel vakantieplezier aan het strand.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/