Kies voor een super Meivakantie bij de vakantiehuizen in Toscane

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Toscane staan op de mooiste plekjes in Midden Italië. Qua oppervlakte beslaat Toscane half Nederland, u vindt hier een kustlijn van 329km lang. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Toscane

Edera
1
4
Lilla
2
6

Speciale Vakantiehuizendeals in Toscane


Informatie

De vakantiehuizenvoor Meivakantie in Toscane staan op de mooiste plekjes in Midden Italië. Qua oppervlakte beslaat Toscane half Nederland, u vindt hier een kustlijn van 329km lang. Het landschap van Toscane is dichtbebost, het ligt heel uniek tussen de bergen van de Apenijnen en de kust van de Tyrrheense Zee, u vindt hier een heuvelachtig en zelfs bergachtig landschap, 10% zou u vlak kunnen noemen. Tijdens de Meivakantie staat de zon nog niet zo hoog aan de hemel als in de midzomer. Dit geeft u extra mogelijkheden als u buiten actief wilt genieten. Een wandeling of fietstocht in juli of augustus onderbreekt u echt wel voor een pitstop als de zon op zijn hoogst staat.

De kust van Toscane

De lange kustlijn van Toscane is een goede reden om te kiezen voor een vakantiehuis voor Meivakantie in Toscane. De Toscaanse eilandengroep met eilanden zoals Elba of Capraia of Giglio of Montecristo doen er nog een schepje bovenop. De Toscaanse eilandengroep is gelukkig nu een nationaalpark en het grootste beschermde natuurgebied op zee. Op deze manier zullen nog veel mensen van deze natuurlijke schoonheid kunnen genieten. Langs de kust vindt u het natuurverschijnsel ‘tomboli’, dit zijn duinen vaak begroeid met dennenbossen. Het grootste kustbos aan deze Middellandse Zee kust vindt u bij Pisa in de vorm van het natuurreservaat Migliarino, San Rossore. Het eiland Elba is een belangrijke toeristische trekpleister van Italië. Het is relatief rustiger vanwege de ruime opzet, er is cultuur, u kunt er lekker eten en drinken-plaatselijke wijnen en de stranden en baaien zijn schoon en goed verzorgd. De hoogste top van het eiland is Monte Capanne op 1018m.

Cultuur in Toscane

In het hart van de regio dus niet ver van de vakantiehuizen in Toscane ligt ook het prachtige gebied Chianti, waar u heel veel wijn, cultuur en historie zult aantreffen. Toscane huisvest indrukwekkende steden zoals Florence, Pisa, Lucca, Maremma, San Gigmignano of Volterra. In deze steden zult u relatief veel musea en kunstgalerijen kunnen bezoeken. De kunstenaars werken hier onder plezierige klimatologische omstandigheden in een schitterende natuurlijke omgeving van kust of bergen, dat resulteert in de meest bijzondere kunstwerken. Een andere verklaring is de invloed van de Italiaanse Renaissance vanaf de 14e eeuw. De kunst van literatuur, architectuur, schilderkunst en beeldhouwkunst schoot duidelijk wortel in de tijd van de Medici’s. Liefhebbers van kunst mogen het Uffizi in Florence dan ook niet missen. Ook kenmerkend voor Toscane zijn de havensteden zoals Livorno, de jongste grote stad van Italië, tevens een havenstad en voormalig vissersdorp. De nieuwe haven is in de vorm van een vijfpuntige ster gebouwd. Vanaf de vakantiehuizen in Toscane kunt u eindeloos genieten van alles wat dit gebied te bieden heeft en dat is veel!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.