Een last minute in Toscane, authentiek genieten

Toscane is een vrij grote regio, qua oppervlakte de helft van Nederland maar is daarentegen dunbevolkt. U kunt vanaf de last minute vakantiehuizen in Toscane de mooie steden bezoeken zoals Florence en Pisa, maar ook een... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Toscane

Lilla
2
6

Speciale Vakantiehuizendeals in Toscane


Informatie

Toscane is een vrij grote regio, qua oppervlakte de helft van Nederland maar is daarentegen dunbevolkt. U kunt vanaf de last minute vakantiehuizen in Toscane de mooie steden bezoeken zoals Florence en Pisa, maar ook een stad als Crete Senesi. Boerderijen vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van het landschap evenals de wijngaarden. Dit verklaart ook de levendige belangstelling voor een agriturismo in Toscane, vakantie houden op een werkende boerderij. De wijncultuur is een belangrijke toeristische trekpleister voor velen en mag niet ontbreken aan uw last minute vakantie in Toscane. Bekende wijngebieden van deze vakantiebestemming zijn Chianti, Morellino di Scansano en Brunello di Montalcino. Voltaire zei al in zijn tijd; ‘de beste wijn komt uit Montepulciano’ bij Siena. Proef het zelf.

Eeuwenoude levendige cultuur

Ontdek de steden rond de last minute vakantiehuisjes in Toscane, deze liggen vaak op of tegen een heuvel en binnen een muur. De kunststad Florence is hierop een uitzondering, dit ligt in het dal bij de rivier de Arno. In deze stad werd symbolisch gesproken de Renaissance geboren. Leonardo da Vinci en Michelangelo woonden met plezier in deze stad, u vindt hier talrijke historische bezienswaardigheden. Grosseto ligt slechts 12km van de zee en heeft een heel eigen Etruskische sfeer, bijzonder om te ervaren als u in de buurt bent tijdens een last minute vakantie in Toscane. De stad Siena is zo mooi bewaard gebleven dat het nu nog steeds een belangrijke toeristische trekpleister is, de stad heeft een unieke middeleeuwse uitstraling.

Actief het landschap verkennen

De natuurlijke omgeving vanaf de last minute vakantiehuizen in Toscane is zo gevarieerd dat u eigenlijk voor elk soort vakantie kunt kiezen. Het typische en unieke landschap nodigt uit tot wandeltochten met een fototoestel in de aanslag. De eilanden zoals Capriaia, Gorgona of Pianosa zijn ideaal voor een vakantie aan het water met zwemmen, varen, zeilen en surfen. Daarnaast is Toscane het meest beboste gebied van Italië met een heuvelachtig tot landschap met bergen, slechts 10% is vlak. Conclusie; u kunt eindeloos fietsen, wandelen en mountainbiken als u kiest voor een last minute in Toscane. Bijzonder om te ontdekken zijn de warmwaterbronnen of ‘sioffioni’ in de omgeving van Montecatin en Larderello in de vulkanische streek van Toscane. U komt langs de mooiste plekjes tijdens deze vakantie in Italië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/