Ontdek de gezellige en voordelige lastminutes in Lazio

Met de lastminute vakantiehuizen in Lazio kiest u voor een afwisselende Italiaanse vakantiebestemming . De regio Lazio ligt in centraal Italië , het hoort niet bij het noorden en het hoort niet bij het zuiden. De stad Rome is de hoofdrolspeler... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Lazio


Informatie

Met de lastminute vakantiehuizen in Lazio kiest u voor een afwisselende Italiaanse vakantiebestemming . De regio Lazio ligt in centraal Italië , het hoort niet bij het noorden en het hoort niet bij het zuiden. De stad Rome is de hoofdrolspeler van dit gebied. Rome is de grootste stad van Lazio, de hoofdstad van Italië en de hoofdstad van de katholieke wereld. Maar Lazio heeft meer te bieden zoals kleinere schilderachtige dorpjes, mooie kastelen en historische gebouwen en prachtige natuur.

De stad Rome

We beginnen met de hoofdrolspeler van Lazio, de stad Rome. Deze stad heeft een enorme invloed op de hedendaagse Westerse cultuur. Dat blijkt ook wel uit het gezegde; Vele wegen leiden naar Rome. Rome is een paradijs voor hen die van sfeer, musea bezoek, lekker eten, historische kerken bezoeken, moderne en religieuze kunst houden. Als u bedenkt dat er 365 of meer kerken en kathedralen in de stad opengesteld zijn voor bezoekers, zegt dat al genoeg. Dat geldt voor de St Pieterskerk maar ook voor de vele onbekendere en niet minder mooie kathedralen met prachtige decoraties en religieuze kunst. Rome was in de oudere films een populaire locatie voor filmshots zoals met Audrey Hepburn of Gregory Peck, misschien herkent u de plekjes wel tijdens een stadswandeling door de stad. U kunt in de stad nu een toegangspas kopen voor alle musea in Rome, twee musea kunt u gratis in en bij de rest krijgt u korting dankzij de toegangspas. Informeer bij uw lastminute vakantiehuis in Lazio voor de correcte en actuele informatie. U kunt de stad ontdekken zonder plan of tijdsdruk zodat u uzelf verrast met onverwachte bezienswaardigheden. U kunt kiezen voor een stadstoer met gids, het is maar net wat bij u past. Natuurlijk mag u bepaalde culturele monumenten niet missen zoals de Capitolijnse heuvel met musea, het Forum Romanum of het Colosseum maar bedenk wel dat u aan een enkele dag met een lastminutes in Lazio niet genoeg heeft als u alles wilt zien.

Andere steden in Lazio

Ontdek tijdens een lastminutes in Lazio een stad als Frosinone in Latium. Het ligt prachtig en wat hoger aan de rivier Sacco. Dankzij de verwoestingen tijdens WOII is het vooral een moderne stad met een plezierige sfeer. Latina is een jonge stad, een paar kilometer van de Tyreense zee. In de architectuur van de stad ziet u nog de fascistische invloeden, interessant om te zien. Rieti is een stad met een historie, de stad was lange tijd onderdeel van de Kerkelijke Staat. Het historische centrum van de stad Via Roma verbindt de vier middeleeuwse stadswijken met elkaar, u kunt hier diverse kathedralen en paleizen bewonderen en bezoeken. Het monumentaal centrum van de stad is de Via Roma, die de vier middeleeuwse stadswijken verbindt. Langs deze weg zijn enkele imposante kathedralen en paleizen te vinden. De stad Cassino huisvest een monumental Benedictijnen abdij Monte Cassino of wat er van over is. Zo heeft elke stad in Lazio een eigen charme en schoonheid.

Het natuurlijke landschap in Lazio

Er is natuurlijk meer dan mooie steden en cultuur. Het natuurlijke landschap is het ontdekken waard tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving van uw lastminute vakantiehuizen in Lazio. Ontdek de meren bij de voormalige kraters zoals Lago di Bracciano of lago di Bolsena. Daarnaast vindt u mooie vruchtbare gebieden met wijngaarden, fruit- en notenbomen, olijfboomgaarden dankzij de lava. Deze zelfde vulkanen hebben in de natuur heetwaterbronnen gevormd zoals rond Tivoli,, Viterbo en Fiuggi. U zult hier ook andere wellnessbehandelingen aantreffen. Het gebied bij Frosinone heeft veel bergen en rivieren, ideaal voor buitenactiviteiten zoals raften, kano varen en natuurlijk de bergsport. U kunt op vele manieren van een lastminutes in Lazio genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.