Beleef plezier aan de gezellige lastminutes in Apulie

Een vakantie bij de lastminute vakantiehuizen in Apulie heeft voor iedereen wel wat in huis. Apulie of Puglia ligt in de hak van Italië. Het landschap kunt u omschrijven als mooie natuur met uitgestrekte vlaktes.U vindt in dit vakantiegebied mooie... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Apulie

Speciale Vakantiehuizendeals in Apulie


Informatie

Een vakantie bij de lastminute vakantiehuizen in Apulie heeft voor iedereen wel wat in huis. Apulie of Puglia ligt in de hak van Italië. Het landschap kunt u omschrijven als mooie natuur met uitgestrekte vlaktes.

Actief genieten in de omgeving

U vindt in dit vakantiegebied mooie natuurgebieden zoals het nationaalpark del Alta Murgia en het beboste Gargano nationaalpark. Vanaf de lastminute vakantiehuizen in Apulië ontdekt u het zeereservaat met de Tremiti eilanden, hier kunt u zeer plezierig snorkelen. Geniet van de stranden en de mooie kust van Puglia. Zowel aan de Ionische als aan de Adriatische kust vindt u fijne zandstranden, rotsen, kliffen en inhammen. We geven u graag een paar namen van mooie stranden zoals Rodi Graganico, Vieste, Polignano a Mare, Marina di Ostuni of Gallipoli. De natuurlijke omgeving bij Gargano in het noordelijke deel van Puglia biedt steilere heuvels tot hoogtes van 1050m maar ook mooie zandstranden. Er is veel bos in het vlakke binnenland.

Gezellige dorpen en cultuur in Apulie

In het Gargano nationaalpark zult u met een lastminutes in Apulie de kleine dorpen met nog deels authentieke sfeer zoals Vieste, Peschici of Mattinata ervaren. In de vissersdorpen wordt nog op een kenmerkende manier voor de omgeving met een trabucco visgevangen. In het zuidelijk deel van Apulie ligt de landstreek Salento met witte huisjes, u zult hier dorpjes aantreffen waar men nog Grieks spreekt. De vissersdorpen van Trulli kunnen uitstekend model staan voor zoals ze vroeger werkten. Gallipoli is een visserstad aan de Ionische zee met mooie stranden, witte huizen en muren, de naam betekent Mooie stad. Door de vele veroveringen door verschillende volken vindt u hier van alles wat. Denkt u hierbij aan Swabische kastelen, Aragonese burchten, Romeinse en Griekse overblijfselen van gebouwen, de wit gepleisterde muren van de Griekse vissersdorpen. Ontdek de historische monumenten op de eilanden van Tremiti vanaf de lastminute vakantiehuizen in Apulie zoals het mythische huis van Diomedes. Op alle drie eilanden vindt u wel wat, op San Nicola staat het oude benedictijnen abdij, de pijnbomen op San Domino zijn haast tuinarchitectuur. Bij het schiereiland bij Gargano ligt het intieme middeleeuwse stadje Peschici compleet met een kasteel uit de 13e eeuw. Vieste is een klein en schilderachtig dorp. Trani is een van de oude stadjes met historische invloeden samen met Barletta en andere dorpen. Hier kunt u fantastische verse visgerechten bestellen en nuttigen in een restaurantje of op een terras. In deze zelfde omgeving ontdekt u de Romaanse kathedraal ook wel de Parel van de Adriatische zee genoemd.

Bari is de hoofdstad van Puglia, de tweede stad na Napoli. Bezoek deze stad met een lastminutes in Apulie, het is een moderne stad met twee oude wijken. Ontdek de grotten van Castellana, de grootste collectie grotten in Italië, net buiten Bari. Hier kunt u de Grotta Bianca ontdekken met witte muren vanwege de zuivere kristallen. Monopoli is een belangrijke havenplaats met een oud centrum, omgeven door oude vestingwerken. Deze zelfde stad is nu een populaire badplaats met mooie stranden en steile kliffen. Als u iets meer het binnenland ingaat vanaf de lastminute vakantiehuizen in Apulie, ontdekt u Altamura, een oude Italiaanse nederzetting. Dit is een mooie oude stad met Romaanse kathedraal, twee klokkentorens en vlakbij een mooi Normandisch kasteel. De stad Monte Sant Angelo met de natuurlijke grot waar engel Michael aan mensen verscheen. Bij Manfredonia vindt u de havenplaats met een historisch cenntrum bij een Zwabisch kasteel en een kathedraal uit de 18e eeuw. Fasano is een andere mooie witte stad met uitzicht over de wijngaarden en olijfboomgaarden van de omgeving. Langs de kust ligt Ostuni, de Witte stad, Het is gebouwd op drie heuvels en u vindt hier eigenlijk alleen witte gebouwen.

Of u nu kiest voor een bezoek aan een schilderachtig dorpje of een plaatsje aan de kust, de Italiaanse sfeer in deze regio is uniek en duidelijk anders . Ontdek het met een lastminutes in Puglia

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.