Topvakantie met de last minutes in Ligurië

Het hoogtepunt van de last minute in Ligurië is de Ligurische Zee. De Ligurische Riviera wordt door Genua in tweeën gedeeld. Ten oosten van Genua de Riviera di Levante en ten westen Riviera di Ponente... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ligurië


Informatie

Het hoogtepunt van de last minute in Ligurië is de Ligurische Zee. De Ligurische Riviera wordt door Genua in tweeën gedeeld. Ten oosten van Genua de Riviera di Levante en ten westen Riviera di Ponente, ook wel de Bloemenriviera genoemd. Beide riviera’s hebben wel degelijk overeenkomsten zoals het mooie weer, lekkere eten, mooie badplaatsen, gezellige strandvakantie en de talloze mogelijkheden voor de watersport. De Bloemenriviera met Loano of net over de grens in Monaco of Nice vindt u mooie badplaatsen, schone stranden, wandelpromenades en gezellige centra. Een dagje shoppen of een avondje stappen na een dagje zon bij de last minute vakantiehuizen in Ligurië.

Bewonder de natuur en cultuur

De natuurlijke omgeving van de Ligurische kust biedt een mooie kustlijn maar het binnenland heeft ook heel wat te bieden. Zo kunt u bij Toirano mooie grotten bezoeken bij grotto della Basura met prehistorische voetsporen. Villanova d’Albenga is een historische dorp met stadsmuur en uitkijktorens, omringd door de natuur van olijfboomgaarden De waterput in het centrum is heel bijzonder. Ontdek de badplaats Pietra Ligure tijdens een last minute vakantie in Ligurië, gezellig, historisch en vol faciliteiten.

Bijzondere bezienswaardigheden aan de kust

De vijf dorpen van Cinque Terre zijn een prachtige wandelbestemming aan de kust. De bergen lopen hier recht de zee in, u vindt hier kliffen en kleine strandjes. De vijf dorpen Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola, en Riomaggiore vormen samen en apart een unieke toeristische attractie. De huizen zijn tegen de steile rotswanden gebouwd , als u door de dorpjes wandelt naar boven komt u steeds weer andere mooie plekjes tegen vaak via smalle trappen en paden . Genua is ook het ontdekken waard met de kathedraal van San Lorenzo of de Renaissance paleizen. Een last minute vakantie in Ligurië is uniek.

De stranden van Ligurië

Het strand van Ceriale biedt mooie zandstranden en soms kleinere kiezelstranden. U kunt hier plezierig zwemmen en duiken, in de avonduren kunt u in het plaatsje zelf heerlijk uit eten met natuurlijk een plaatselijk wijntje. Rondvaarten en excursies langs de kust vindt u vlakbij de last minute vakantiehuisjes in Ligurië in soorten en maten vanaf plaatsen als Portofino en Portovenere en natuurlijk langs de kust van Cinque Terre. Aarzel niet langer en kies voor de last minute vakantiehuizen in Ligurië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.