Onze vakantiehuizen in Toscane garanderen een topvakantie

Toscane is niet alleen bij Nederlanders geliefd maar ook zeker bij de Italianen zelf. Daarom zijn onze vakantiehuizen in Toscane vaak al vroeg geboekt. Hier heb je alles bij de hand. In het vakantiehuis heb je alle gemakken... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Toscane

Lilla
2
6

Speciale Vakantiehuizendeals in Toscane


Informatie

Toscane is niet alleen bij Nederlanders geliefd maar ook zeker bij de Italianen zelf. Daarom zijn onze vakantiehuizen in Toscane vaak al vroeg geboekt. Hier heb je alles bij de hand. In het vakantiehuis heb je alle gemakken en comfort en als je erop uit wilt, hoef je nooit ver weg want er is overal veel te zien.

Naar de kunststad Florence

Wat is er mooier tijdens je vakantie in Toscane dan Florence te bezoeken. Deze prachtige stad is net een openluchtmuseum met de schitterende gebouwen en beeldhouwwerken. De Ponte de Vecchio is waarschijnlijk de meest beroemde brug in Italië die over de Arno ligt. Hierin zijn in de onderste helft juwelierswinkeltjes te vinden en was vroeger het bovenste deel alleen voor de adel bestemd. Hier kunt u ook door de befaamde 16e eeuwse Corridoio Vasariano, de Vasaripassage, wandelen. De route is 1 kilometer lang en loopt van het Palazzo Vecchio dwars door en langs gebouwen, langs de Arno en om de Manelliwoontoren heen. Ook lekker koel als het hoog zomer is. Met een vakantie in Toscane ontkom je niet aan kunst en cultuur.

Het Parco Naturale della Maremma

Veel van onze vakantiehuizen in Toscane staan aan de kust en wat is er heerlijker dan in de zee en op het strand te ravotten met de kinderen? En een vakantie in Toscane betekent ook de natuur in. Een van de mooiste natuurparken aan de kust is het Parco Naturale della Maremma. Hier moet u zeker gaan kijken als u hier in de buurt komt. De kustlijn is spectaculair en er zijn hier veel vogelsoorten en klein wild te spotten. Het Parco Naturale della Maremma is een broedplaats voor veel vogelsoorten die hier ook overwinteren. Er lopen mooie wandelroutes door het Parco Naturele della Maremma die voor jong en oud makkelijk te doen zijn. Loop niet op het heetst van de dag en neem altijd voldoende water mee. Na een inspannende dag is het heerlijk thuiskomen in je vakantiehuis in Toscane waar je nog lang van de avond op je terras kunt genieten.

Vakantieparken in Toscane zijn gericht op gezinnen met kinderen en op het buitenleven. De temperatuur is hier in de zomervakantie flink hoog wat betekent dat je ook de avonden nog heerlijk buiten kan zitten op het terras van je eigen huisje op een bungalowpark in Toscane.

Tarottuin van Niki de Saint Phalle

Zij werd op jonge leeftijd geïnspireerd door Gaudi en schepte een fantasiewereld voor zichzelf die net zo kleurrijk is als het door haar bewonderde Parc Guell in Barcelona. Vanuit de vakantieparken in Toscane kunt u vele uitstapjes maken maar een bezoek aan de Tarottuin maakt uw vakantie in Italië wel heel bijzonder. In Pescia Fiorentina kunt u zelf gaan kijken in de tuinen van deze bijzondere kunstenares die meer dan 20 jaar bezig is geweest met de creatie van haar eigen paradijsje. Ze woonde zelf in de enorme roze vrouw met een zwart gezicht en blauw haar en zat op de veranda die op de vrouwenrug was geplaatst haar nieuwe schetsen uit te werken. Ga tijdens uw vakantie in Toscane kijken voordat de tuin door het massatoerisme ontdekt wordt.

Acqua Village - Cecina (Livorno)

Doe uw kinderen een plezier tijdens uw vakantie in Toscane en trek er een dag voor uit om met z’n allen naar een gigantisch waterpretpark te gaan in Cecina, het Acqua Village. Hier vind je gigantische waterglijbanen met namen als ‘Kamikaze' en de ‘Anaconda' en dan snap je het wel. De adrenaline schiet door je aderen en je voelt het van top tot teen. Voor de echte waaghalzen is er de ‘Twister Black hole' een zestig meter lange afdaling in het pikdonker. Er zijn verschillende zwembaden waaronder een golfslagbad, een hydromassagebad en een relax lagune. Daarnaast kunnen de kinderen zich hier uitleven met voetballen op een zeepbaan, levend tafelvoetbal en beachvolleybal. Er is een animatieteam dat zich met de kinderen bezig houdt door allerlei leuke dingen te ondernemen. Een dag is misschien niet eens genoeg maar genoten heeft iedereen beslist.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.