Geniet voluit bij de vakantiehuizen aan het strand in Toscane

Maak kennis met de cultuur en natuur, kust en het prachtige binnenland vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Toscane. De kustlijn van Toscane is fantastisch, zandstranden afgewisseld met rotsen en kliffen en baaien. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Toscane

Speciale Vakantiehuizendeals in Toscane


Informatie

Maak kennis met de cultuur en natuur, kust en het prachtige binnenland vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Toscane. De kustlijn van Toscane is fantastisch, zandstranden afgewisseld met rotsen en kliffen en baaien. Viareggio is een van de bekendste badplaats van Toscane met mooie zandstranden en een azuurblauwe zee. Het jaarlijks terugkerende carnaval compleet met optochten en vuurwerk is een fantastisch evenement. Elke regio zegt van zichzelf dat het de mooiste stranden huisvest. Het leuke is dat iedere toerist weer een andere definitie heeft van het beste strand afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, leeftijd, sportieve en financiele mogelijkheden. Daarom geven we u een objectief overzicht van stranden in Toscane.

Stranden en badplaatsen in Toscane

Vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Toscane kunt u diverse mooie stranden ontdekken en bezoeken. Afhankelijk van de locatie is het een perfecte locatie voor surfen, zeilen of misschien wel duiken en snorkelen naast fijn ontspannen op het strand met zwemmen en zonnenbaden. Het strand en badplaats bij Castiglione della Pescaia is populair bij veel toeristen. Het strand sluit naadloos aan bij de mooie en groene bossen. Livorno is een havenstad , met een kustlijn van steile klippen en kleine baaien. Er is meer sprake van een kiezelstrand, denkt u ook aan plaatsen bij Ardenza, Antignano, Calafuria of Quercianella. De omgeving is zeer geschikt voor een snorkelavontuur, de zon is behoorlijk sterk dus kans op huid verbranden is behoorlijk groot. Het populaire strand Viareggio is prachtig, breed, schoon en goed verzorgd. De boulevard is gezellig en romantisch en ligt niet ver van uw vakantiehuis in Toscane. Een dagdeel wandelen en winkelen in de stad is leuk, een bezoek aan de jachthaven is heel bijzonder als u bedenkt wat het verschil is tussen de kleinste eenvoudige boot en het meest luxe jacht. Forte dei Marmi is een luxe badplaats met prachtige stranden compleet met strandpaviljoens. Er is een wandelpier, wat vroeger een inloopbrug was. Het leuke van deze badplaats is dat u hier met meer en minder geld kunt genieten van een terrasje, strandvakantie en watersportactiviteiten. Riviera della Versilia met badplaatsen als Forte dei Marmi, Pietrasanta, Camaiore en Viareggio vormen samen een toeristische kuststrook met diverse restaurants en uitgaansgelegenheden. Bij deze badplaatsen vindt u voorzieningen op het strand als ligstoelenverhuur, strandtenten, terrassen, strandactiviteiten als strandvolleybal en alles wat daar bij hoort. Forte dei Marmi heeft een meer mondaine uitstraling. In Viareggio vindt u diverse gebouwen in art nouveau bouwstijl. De kuststrook van Livorno is de mooiste van Toscane maar zeker niet het meest toeristisch of meest bekend. U vindt hier minder zandstranden voor lekker zonnenbaden en zwemmen vanwege de rotsachtige kustlijn.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.