Vakantiehuizen aan het strand Italie

De strandvakantie in Italië is heel divers, afhankelijk van de locatie en natuurlijke omstandigheden zoals stroming en wind. De Bloemenriviera is een van deze fantastische vakantiebestemming aan de kust. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Italie


Informatie

De strandvakantie in Italië is heel divers, afhankelijk van de locatie en natuurlijke omstandigheden zoals stroming en wind. De Bloemenriviera is een van deze fantastische vakantiebestemming aan de kust. Zon, zee, zand en Italiaans ijs zijn een goed begin van uw vakantie aan het strand. Ontdek Loano bij San Remo of Monaco of Nice. De promenade van Loano ligt tussen de zee en de haven met de groene heuvels op de achtergrond. De stranden zijn vaak een mengsel van zand en fijne kiezel. Het strand van Ceriale is een prachtige locatie voor hen die willen zwemmen en duiken in de zee. Enkele mooie stranden in Italië vindt u in Apulië-Gargano, Sicilie-San Vito of Villasimius-Sardinië. De watersportrecreatie en strandvakantie is een populaire en goed verzorgde vakantie in Italië.

De vakantie aan het strand biedt veel vakantieplezier

Aan de kust van Italië kunt u kiezen uit talloze eilanden en stranden. De Liparische of Eolische eilandenleveren een belangrijke bijdrage aan de strandvakanties in Italië. Lipari is een toeristische trekpleister met zand, cultuur en natuur. Eilandhoppen is heel eenvoudig hier. De strandvakantie is bijzonder op Lipari, Stromboli is een eiland voor natuurliefhebbers met nog actieve vulkanen. Als u met het gezin wilt genieten van het strand, kiest u dan voor Emilia Romagna, Veneto of Marche. Als u wilt duiken en snorkelen, kiest u dan voor Sardegna, Lazio of Puglia. De strandvakantie is fantastisch als u wilt zwemmen en zonnebaden, schatten graven en zeilen of surfen. Elk strand heeft zijn eigen charme en biedt andere mogelijkheden voor een vakantie aan het Italiaanse strand.

Geniet met volle teugen van zon, zee en zand aan de Italiaanse kust

De Toscaanse kust is gezegend met mooie, bruisende stranden vaak in combinatie met oude stadjes en monumenten. De liefhebbers van de watersport kunnen hier hun energie kwijt. Viareggio is de grootste en bekendste badplaats met meer dan tien kilometer aan zandstranden, ruim aanbod van watersportrecreatie en leuke uitgaansmogelijkheden. Andere populaire badplaatsen zijn Forte dei Marmi en Castiglione.delle Pescaia. Toscane is een geliefde locatie bij zonaanbidders. Een dagexcursie met de boot naar het eiland Elba is schitterend. U komt langs de mooiste stranden, heuvels met wijngaarden bedekt en uitzicht over de kustplaatsen zoals Livorno en Piombono. De kust van Italië heeft veel te bieden vanaf de mooie stranden zoals bij Venezia, Liguria, Livorno en Campania.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/