Geniet van het strand met de voordelige vakantiehuizen in Lazio

Veel toeristen denken niet direct aan de vakantiehuizen aan het strand in Lazio voor een spetterende strand- en watersportvakantie. Dit is eigenlijk heel jammer want u er liggen hier prachtige stranden. Als u én van cultuur in Rome én van genieten... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Lazio


Informatie

Veel toeristen denken niet direct aan de vakantiehuizen aan het strand in Lazio voor een spetterende strand- en watersportvakantie. Dit is eigenlijk heel jammer want u er liggen hier prachtige stranden. Als u én van cultuur in Rome én van genieten aan het strand houdt, kunt u dit met een verblijf in een vakantiehuis in Lazio perfect combineren. De kust van Lazio is prachtig maar de kust bij Rome is behoorlijk druk, niet altijd even geschikt voor een familievakantie met kleine kids of rustzoekers. We laten u graag kennis maken met wat badplaatsen.

Badplaatsen in Lazio

Ontdek de plaatsen Geata en Sperlonga vanaf de vakantiehuizen in Lazio. Deze plaatsen liggen ten zuiden van Rome. Bij Sperlonga vindt u mooie, schone en lange zandstranden, de stad zelf is gebouwd op rotsen, het is een wit badplaatsje. De nieuwere wijken zijn meer aan zee gebouwd, het zelfde geldt voor Gaeta. U kunt hier leuk winkelen, wat eten of een avondje stappen. Osta ligt dicht bij Rome, hier vindt u drukke stranden zoals bij Scheveningen vanaf Formia kunt u met de boot naar het eilandje Ponza. Het eiland is eigenlijk het resultaat van vulkanische werking, dit verklaart ook de spectaculaire vormen van de kustlijn. Bij het eiland Ponza kunt u bijna ideaal duiken en snorkelen. Deze locatie is bij internationale nog bijna geheel onbekend. Ostia was ooit een belangrijke handelshaven voor Rome. Nu is het een van de badplaatsen waar de Romeinse jongeren met plezier een avondje uit gaan. Riviera d’Ulisse biedt een mooie kust met koraal, zeldzame vormen van kust, bijzondere flora, hier kunt u fantastisch zonnenbaden en zwemmen.

De meren in Lazio

Bij Lazio kunt u ook nog genieten bij de meren zoals Lago di Bracciano, Lago di Bolsena en Lagodi Vico-klein maar dapper. De eerste twee zijn ook weer het natuurlijke resultaat van vulkanische werkingen, u vindt hier meerdere mogelijkheden voor watersport zoals surfen en zeilen. De meren van Bracciano, Bolsena en Albano zijn uistekend geschikt voor activiteiten als zwemmen en zeilen. Bij lago di Vico kan dat dus niet. Ontdek ook het natuurgebied Circeo aan de kust. Hier verblijven diverse soorten dieren op land en vogelsoorten. Zowel aan de kust als bij de diverse meren in Lazio kunt u fijn genieten van een vakantie aan het water vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Lazio. Ontdek ook de stranden langs de Tyrheense kust.

Rome in Lazio

De stad Rome is naast de stranden de belangrijkste toeristische trekpleister vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Lazio. Of u nu geinteressseerd bent in kunst of in historische monumenten of in een dagdeel winkelen, u vindt het allemaal in de bruisende stad Rome. U zult onder de indruk raken van het oude stadsgedeelte waar de bouwstijl hun eigen taal spreekt. De kracht van een vakantie in Lazio dat iedereen wel wat van zijn gading vindt, beter kan toch niet?

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.