Verwen u zelf met een voordelig vakantiehuis aan het strand in Marche

Ontdek de prachtige omgeving vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Marche. De regio ligt in Midden Italië met een landschap van mooie zandstranden en indrukwekkende rotsen. U kunt op deze vakantiebestemming plezier beleven aan de prachtige... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Marche


Informatie

Ontdek de prachtige omgeving vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Marche. De regio ligt in Midden Italië met een landschap van mooie zandstranden en indrukwekkende rotsen. U kunt op deze vakantiebestemming plezier beleven aan de prachtige natuur, het heerlijke eten en de historische bezienswaardigheden. Bij speciale streekgerechten in deze regio speelt de truffel een belangrijke rol dankzij de truffeldalen. Natuurliefhebbers mogen het natuurpark del Conero en het nationaalpark dei Monti Sibillini niet missen. Nog een laatste detail voordat we naar het strand gaan, 1/3 van de Italiaanse schoenen worden hier gemaakt.

De kust van Le Marche

Het landschap van le Marche bestaat voor 37% uit bergen en 53% bestaat uit glooiende hellingen. Meertjes en rivieren stromen liefelijk in het landschap. De Adriatische kust biedt hoge en steile rotsen met de onmisbare mooie stranden dichtbij de mooie vakantiehuizen in Marche. Cupra Marittima is een typisch dorpsstrand, zonder enige vorm van massatoerisme. U vindt hier van alles wat, oude strandtenten maar ook ligstoelen, douches en een strandvolleybalnet. Bij Grottammare begint de Riviera delle Palma-Palmenriviera. Dit is een luxere badplaats met brede boulevard en gezellige strandtenten en eetgelegenheden. In het verlengde van dit strand ligt San Benedetto del Tronto, een grote badplaats vooral bekend bij de Italianen. De kilometerslange boulevard heeft van alles te bieden met terrasjes , restaurants, speeltuin voor de kids. Porto San Giorgio ligt meer in het noorden, een grote badplaats met een grote haven, lange zandstranden en leuke strandtenten. U vindt hier overal mogelijkheden voor zwemmen en zonnebaden, watersport als zeilen en surfen en zeekajakken. Pedaso – Ponte Nina is het dichtstbijzijnde stranden met kiezels, geen probleem zolang u waterschoenen draagt. Bij Senigallia liggen twee lange boulevards met lange stranden, zowel prive stranden als algemene stranden. Het water wordt langzaam dieper, wat een veilige omgeving voor kids is of als u niet kunt zwemmen. Bij Senigallia vindt u voornamelijk zandstranden. Maroota is een leuk vissersplaats vlakbij. Hier kunt u heerlijk uit eten bij een visrestaurantje en de kiezelstranden zijn schoon. Pesaro biedt lange stranden, een historisch centrum met aansluitend een boulevard, baaien met steile rotswanden op de achtergrond. Bij Conero vindt u mooie stranden zoals Porto Novo, Le due Sorelle, Sirolo, Numana. Zowel de stranden als de natuurlijke kliffen zijn waarschijnlijk wel de parels bij de vakantiehuize in Le Marche. Vanaf deze stranden en haven beginnen mooie boottochten, interessante wandeltochten en fietstochten. Bij Le due Sorelle zijn twee rotsblokken in zee aan een baai. Ontdek ook de haven Ancona, het is groot maar toch sfeervol. In Ancona kunt u mooie historische gebouwen bewonderen tijdens een stadswandeling door de stad.

De kustlijn van 170km lang vanaf de vakantiehuizen in Le Marche heeft voor iedereen wel wat aantrekkelijks. Nog een laatste tip; De Italiaanse keuken met de streekwijnen en plaatselijke gerechten zou u echt moeten proberen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.