Vakantiehuizen in Liparische Eilanden

Geniet van een onvergetelijke vakantie met de familie vanuit een vakantiehuisje op de Liparische eilanden. In de Tyrrheense zee ten noorden van Sicilië vinden wij de Eolische eilandengroep ook wel de Liparische eilanden genoemd. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Liparische Eilanden

Speciale Vakantiehuizendeals in Liparische Eilanden


Informatie

Geniet van een onvergetelijke vakantie met de familie vanuit een vakantiehuisje op de Liparische eilanden. In de Tyrrheense zee ten noorden van Sicilië vinden wij de Eolische eilandengroep ook wel de Liparische eilanden genoemd. Deze eilandengroep bestaat uit 7 eilanden en kunnen bezocht worden tijdens uw verblijf in een vakantiehuis op de Liparische eilanden. U kunt dagelijks excursies maken naar de verschillende eilanden waar u kunt genieten aan de rotsstranden, heerlijk snorkelen of duiken, naar de vulkaan kijken of natuurwandelingen maken. Uw vakantie op een eiland omgeven met helder blauwe water is zeker een aanrader.

De eilandelijke natuur vanuit vakantiehuizen op de Liparische eilanden

Lipari, Salina, Vulcano, Stromboli, Panarea, Filicudi en Alicudi zijn de 7 eilanden die behoren tot de Liparische eilanden. Elke eiland heeft zijn eigen eigenschappen die het uniek maakt en die elke afzonderlijke eiland een bezoek waard maakt. Organiseert u een vakantie in de natuur op de Liparische eilanden, gebruik dan een vakantiehuisje op de Liparische eilanden als uitvalsbasis. Maak prachtige natuurwandelingen op de eilanden, waar u de flora en fauna kunt verkennen. Er zijn verschillende wandelpaden op de eilanden die u langs de mooiste plekken zult brengen. Een strandvakantie op de Liparische eilanden is vooral genieten aan de prachtige kiezelstranden met hun koele blauwe water. Verblijf in vakantiehuisjes op de eilanden van Italië waar u heerlijk zult genieten.

De cultuur van de eilanden verkennen vanuit vakantiehuizen op de Liparische eilanden

Uw culturele vakantie kan gevierd worden op de Liparische eilanden vanuit een vakantiehuis op de Liparische eilanden. Bezoek de bezienswaardigheden van het eiland zoals monumenten, historische gebouwen, forten en burchten. Vanaf de forten kunt u van de prachtige uitzichten genieten over de andere eilanden en over de Tyrrheense zee. Vakantiehuizen op de Liparische eilanden met vismogelijkheden kunnen gehuurd worden door degenen die tijdens hun vakantie willen vissen. U kunt een boot huren en rondom de eilanden gaan vissen of tussen de rotsen staan en uw hengel het water ingooien. Uw visvakantie is dus compleet vanuit een vakantiehuisje aan het water op de Liparische eilanden.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/