Romantische Vakantiehuizen Italie

Waarschijnlijk een van de meest romantische landen in Europa, Italië. Samen genieten van de prachtige steden, de natuur, het heerlijke eten en van de gastvrijheid van de lokale bevolking. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Italie


Informatie

Waarschijnlijk een van de meest romantische landen in Europa, Italië. Samen genieten van de prachtige steden, de natuur, het heerlijke eten en van de gastvrijheid van de lokale bevolking. Dit kan met een romantische vakantie voor twee in Italië. Over heel Italië zijn de mooiste accommodaties gelegen waar u samen kunt genieten. Als u uw romantische vakantie voor twee last minute boekt, boekt u tegen een scherpe prijs. En dan hoeft u ook niet meer lang te wachten voordat deze heerlijke vakantie aanbreekt.

Een romantische vakantie voor twee aan de kust van Italië

U kunt ervoor kiezen samen te verblijven aan de prachtige Italiaanse kust, samen wandelingen maken over de mooie stranden en genieten van een prachtige zonsondergang. Na een wandeling samen iets eten of drinken in een goed Italiaanse restaurant. U kunt in Italië kiezen uit vele badplaatsen. U zou ervoor kunnen kiezen om naar het prachtige eiland Sicilië te gaan, maar u kunt ook kiezen voor badplaatsen zoals Rimini.

Sicilië is een heerlijke plek om samen op romantische vakantie voor twee te gaan. Op het eiland zijn mooie dorpen en steden te vinden, lekkere stranden en veel cultuur. Wilt u veel onder de mensen zijn en samen het nachtleven ontdekken dan is Rimini iets voor u, maar in Rimini kunt u ook genieten van een prachtige oude badplaats.  U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in het binnenland van Italië te verblijven en vanuit hier te genieten van de rust en de mooie natuur.

Het kost niet veel moeite om van een romantische vakantie voor twee in Italië te genieten. Het reizen valt per vliegtuig mee en u hoeft ook niet veel geld uit te geven gedurende uw verblijf, zeker niet als u gebruik maakt van de last minute aanbiedingen.

Romantische vakantie voor twee in de stad

In Italië zijn vele steden waar u een heerlijk romantische vakantie kunt beleven. Zo zou u naar Rome of Florence kunnen gaan. Maar er zijn vele andere steden waar u ook een heerlijke tijd zal beleven, een paar plaatsen om een romantische vakantie in Italië te beleven zijn Toscane, Umbrië, Sicilië.

Eén van de meest romantische steden ter wereld is Rome. De romantiek straalt van de pleinen, antieke gebouwen en kunst af. In de stad hangt een heerlijke sfeer. U kunt samen heerlijk terrasjes pakken en genieten van deze prachtige stad. Ook kunt u veel van de cultuur genieten zoals het Colosseum, de Trevi fontein of Vaticaanstad.

De prachtige stad Florence is ook zeer geschikt voor een romantische vakantie voor twee. U kunt in Florance prachtige bouwwerken en musea bezoeken, maar ook de Ponte Vecchio (oude brug) en de Duomo (de dom). Vanuit Florence kunt u gemakkelijk andere beeldige plaatsen bezoeken. U kunt vanuit Toscane en Umbrië gemakkelijk bekende plaatsten bezoeken zoals Arezzo Siena, Pisa , San Gimignano of kustplaatsen zoals Viareggio.

Geniet samen van de sfeervolle terrasjes, de prachtige cultuur en de gepassioneerde en relaxte bevolking van Italië. Boek nu nog uw romantische vakantie voor twee naar Italië op Bungalow.Net en geniet ook nog van de last minute voordelen!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.