Proef de sfeer aan het water bij de vakantiehuizen in Italië

Geniet bij de vakantiehuizen aan het water in Italië van uw vakantie met strand, watersportactiviteiten en uw welverdiende rust. U kunt werkelijk alle kanten op als u kiest voor een vakantie bij en aan het water. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Italie


Informatie

Geniet bij de vakantiehuizen aan het water in Italië van uw vakantie met strand, watersportactiviteiten en uw welverdiende rust. U kunt werkelijk alle kanten op als u kiest voor een vakantie bij en aan het water. Zowel de Italiaanse meren als de Italiaanse kust zijn ideale locaties voor deze ontspannen vakanties. Er is geen ruimte voor een compleet beeld van alle mogelijkheden, maar we geven u graag een paar goede voorbeelden.

De Italiaanse Meren

Als men hoort over de Italiaanse Meren, denkt men al gauw aan het Gardameer. Het is om te beginnen het grootste meer van Italie met een lengte van 52km en een breedte tussen 4 en 19km. Het meer is ontstaan door de natuurlijke werking van gletsjers. De strandvakantie aan het Gardameer is populair vanaf de vakantiehuizen aan het water in Italië, logisch met de mooie stranden aan de zuidoostkant van het meer. Houdt u wel rekening met entreeprijzen van stranden of het feit dat een strand prive is of bij een club hoort. De stranden die u hier zult aantreffen zijn grasstranden en zandstranden. U kunt overal heerlijk zwemmen, zonnen en genieten van uw rust. Een ander meer is het Lago Maggiore oftewel meer van Verbano. U vindt hier net zoveel strandplezier als aan de Italiaanse kust, wordt er wel beweerd. De top drie stranden zijn; stranden bij Ghiffa, Ogebbio en Verbania. Bij het Lago di Lugano kunt u een gezellige tijd doorbrengen zowel in de mooie plaatsjes in de omgeving als het strand zoals bij het plezierige kiezelstrande Porlezza.

De Italiaanse kust

Italië is een compleet vakantieland met bergen en heuvels, meren en de zee. Dat is ook een van de redenen dat de Italianen, zeker met kinderen, lekker in eigen land blijven tijdens hun vakantie. De liefhebbers van een vakantie aan zee boeken een vakantiehuis aan het water in Italië. Tussen 12 en 15 uur wordt er geluncht en gerust in de schaduw want dan is de zon gevaarlijk warm en heftig. Het aanbod van stranden is zeer gevarieerd. Er liggen kiezelstranden in rotsachtige baaien, zandstranden met helderblauw water, kindvriendelijke zandstranden, watersportstranden waar u ideaal kunt snorkelen en duiken vanwege de natuurlijke omstandigheden, stranden die perfect aansluiten bij het uitgaansleven in de nachtelijke uren. Na deze praktische informatie nog wat over de diverse locaties. Een strandvakantie bij de vakantiehuizen aan het water op Sicilië wordt steeds populairder bij de Nederlanders. U vindt hier luxe accommodatie maar ook eenvoudig en budgetvriendelijke vakantiehuisjes. Sicilië beschikt over een gigantische kustlijn inclusief de Eologische eilanden, Egadische eilanden en de Pelagische eilanden. De stranden zijn Europees schoon en de mogelijkheden voor watersport zijn eindeloos. De Adriatische kust is een andere plezierige strandvakantiebestemming, deze staat al jarenlang in de top drie van Italiaanse kust favorieten. Ontdek bijvoorbeeld de stranden bij Giardini Naxos met haar langgerekte en brede stranden. Bij Taormina ervaart u de bijzondere sfeer van Italiaanse magie. Het dorp zelf is nog vrij authentiek en er is een kabelbaan vanaf het centrum naar het strand. Een vakantie aan het water in Italië is super!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/