Geniet met onze vakantiehuizen aan het mooie Gardameer

Een vakantie aan het Gardameer betekent zonnen, zwemmen, zeilen, surfen en duiken. Al deze sporten zijn mogelijk maar ook buiten het meer zijn er volop activiteiten te ondernemen zoals (berg)wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Gardameer


Informatie

Een vakantie aan het Gardameer betekent zonnen, zwemmen, zeilen, surfen en duiken. Al deze sporten zijn mogelijk maar ook buiten het meer zijn er volop activiteiten te ondernemen zoals (berg)wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Bijna alles is in de directe omgeving van uw vakantiehuis aan het Gardameer te vinden.

Activiteiten op en rond het meer

En wat is er heerlijker als je in een van onze vakantiehuizen aan het Gardameer bent om de stadjes en dorpjes rondom het meer te verkennen en op een zonnig terras te genieten van de bootjes en wind- en kitesurfers op het meer? Overal rond, aan en in het meer zijn gezellige dorpen te vinden met mooie historische kerkjes, kleine winkeltjes en pittoreske pleintjes. In het grootste meer van Italië, het Lago di Garda zoals de Italianen zeggen, liggen zeven eilandjes waarvan er sommige te bezoeken zijn. Een boottocht is een must als je aan het Gardameer op vakantie bent.

Isola del Garda

Vanuit de vakantiehuizen aan het Gardameer zijn er veel leuke uitstapjes te maken. Zo kan je met een boot naar het Isola del Garda, wat privé-bezit is maar waar toeristen tussen april en oktober alleen onder begeleiding van een gids worden rondgeleid. Vanuit de haventjes van Barbarano, Gardone Riviera, Salo, Manerba, Portese, Bardolino, Garda en Sirmione kan je een excursie boeken, een slimme keuze als je op vakantie in Italië bent. Op het Isola del Garda staat de schitterende Venetiaans-gotische villa van de familie Cavazza waar je in enkele kamers een kijkje mag nemen. De Italiaanse en Engelse tuin zijn indrukwekkend en je kunt hier vele exotische bloemen, planten en bomen en uit de hele wereld bewonderen. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot de Romeinse tijd. Van de 9e tot de 18e eeuw was het eiland het domein van monniken en diverse broederschappen, waaronder Franciscus van Assisi en zijn orde. De rondleiding wordt afgesloten met een drankje op het terras met uitzicht op het meer, zoals je kan verwachten tijdens je vakantie aan het Gardameer.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/