Ontdek de charmes van een last minute aan het Gardameer

Het Gardameer is het grootste en meest bezochte meer van Italië. Tijdens een last minute vakantie aan het Gardameer moet je bijna wel actief recreëren. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Gardameer

Speciale Vakantiehuizendeals in Gardameer


Informatie

Het Gardameer is het grootste en meest bezochte meer van Italië. Tijdens een last minute vakantie aan het Gardameer moet je bijna wel actief recreëren. U vindt hier talloze activiteiten op het land en op het water, zoals zwemmen, vissen, zeilen, surfen, wandelen of bergbeklimmen. Daarnaast kunt u ook heerlijk genieten van uw rust bij uw last minute vakantiehuisje aan het Gardameer of lekker tijdens een wandeling in de natuur.

Activiteiten rond het Gardameer

Een actieve last minute aan het Gardameer kunt u op talloze manieren invullen. Op het water kunt u ideaal windsurfen, watersporten, zeilen, zwemmen, waterfietsen. U kunt ook het water op met de boot, rustgevend en plezierig voor hen die wat minder mobiel of met kleine kinderen op vakantie zijn. Langs het water kunt u een dagje golfen op een van de golfbanen, mountainbiken en fietsen om het meer, wandelen in de bergen die op beide oevers omhoogsteken. Als u met de kinderen op stap bent is een bezoek aan een van de amusementsparken zoals Gardaland en Canevaworld een onvergetelijk dagje uit vanaf de last minute vakantiehuizen aan het Gardameer.

Een dagje shoppen

Winkelen of een markt bezoeken is leuk vanaf de last minute vakantiehuizen aan het Gardameer, we geven u graag wat voorbeelden. Zo is er elke dinsdag in Castelletto een weekmarkt, een leuke manier om de Italiaanse sfeer in het dagelijkse leven te ervaren. In juli en augustus wordt in Magagnano op vrijdagavond de antiekmarkt gehouden, leuk voor toeristen. Desenzano is de grootste stad bij het Gardameer. In het autovrije centrum kunt u eindeloos winkelen.

Cultuur bij het Gardameer

Rond het Gardameer kunt u mooie schilderachtige plaatsjes bezoeken zoals Sirmione, Peschiera en Lazise. Een bezoek aan een mooi stadje met als afsluiting een romantisch blijft hangen als een prachtige herinnering aan uw last minute vakantie aan het Gardameer. Arco is een klein stadje, vroeger meer bekend als kuuroord, omringd door palmen, olijfbomen en oleanders. Tegenwoordig trekt het steeds meer liefhebbers van mountainbiken, sportklimmen en wandelaars, dankzij de natuurlijke omstandigheden. U vindt hier ook de restanten van de burcht die de graven van Arco behoorde. In Bardolino kunt u het Wijnmuseum en het Olijfmuseum bezoeken.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.