Iedereen kan volop genieten in onze vakantieparken aan het Gardameer

Wat zo heerlijk is aan de vakantieparken aan Gardameer is dat ze volledig zijn ingespeeld op gezinnen met kinderen. Buiten het zwembad, de speeltuin en tafeltennistafel hebben de vakantieparken meestal in de zomermaanden... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Gardameer

Speciale Vakantieparkendeals in Gardameer


Informatie

Wat zo heerlijk is aan de vakantieparken aan Gardameer is dat ze volledig zijn ingespeeld op gezinnen met kinderen. Buiten het zwembad, de speeltuin en tafeltennistafel hebben de vakantieparken meestal in de zomermaanden een compleet activiteitenprogramma voor verschillende leeftijden. Dat betekent de kinderen zijn onder de pannen en vermaken zich en u heeft even tijd voor uzelf en voor elkaar. En dat was nu juist de bedoeling van een vakantie aan het Gardameer.

Sport en activiteiten

Rondom het hele Gardameer zijn er volop mogelijkheden om te sporten. Vaak al in de vakantieparken aan het Gardameer zelf al. Maar kitesurfen of gewoon surfen, zeilen, duiken, waterfietsen of kanoën daar moet je meestal wel het terrein voor af. Ook voor de sporten op het droge zoals wielrennen, bergbeklimmen of wandelen zijn er vele mogelijkheden. Kijk bij de receptie van uw vakantiepark welke sporten ze aanbieden (vaak met korting), want u wilt natuurlijk ook bewegen tijdens uw vakantie aan het Gardameer.

Cascata del Varona

Vanuit uw vakantiehuis aan het Gardameer zijn er veel excursies mogelijk waaronder de tocht naar de Varona Waterval. Je kunt de waterval vanaf twee punten bekijken (tegen betaling): de eerste is in de lage grot, die via tunnels te bereiken is en waar je het laatste deel van de Varona Waterval ziet. 40 Meter hoger kan je ook via een pad en tunnels langs de rotsen het hoogste punt bereiken. Hier sta je bovenaan de waterval die wel 100 meter recht naar beneden stort over de rotsen. Een spectaculair natuurverschijnsel. De waterval is van maart tot en met oktober dagelijks te bezoeken en buiten het seizoen alleen op zon- en feestdagen.

Boottocht op het water

Wat is er leuker dan een boottocht maken als je aan het Gardameer op vakantie bent? Dat is geen enkel probleem want er worden overal boottochten aangeboden naar eilanden of naar andere stadjes. Je kunt ook zelf een bootje huren en voor de kleinere type motorbootjes heb je geen vaarbewijs nodig. Zo kan je zelf lekker zwervend over het water bewegen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.