Vakantieparken aan de Italiaanse voor een ontspannende familievakantie

Als de kinderen plezier hebben, hebben de ouders dat ook en dit geldt ook op de vakantieparken aan de Italiaanse Meren. Er is dan ook meestal van alles te doen. In Italië heten deze bungalowparken vaak Residences en hebben een... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Italiaanse Meren


Informatie

Als de kinderen plezier hebben, hebben de ouders dat ook en dit geldt ook op de vakantieparken aan de Italiaanse Meren. Er is dan ook meestal van alles te doen. In Italië heten deze bungalowparken vaak Residences en hebben een oud of traditioneel gebouw als oorsprong. Deze unieke locaties nemen u mee in de gezellige authentieke sfeer van het land, terwijl de moderne faciliteiten er voor zorgen dat u heerlijk kunt ontspannen. Wat is nou een residence zonder zwembad, waar u op hete dagen lekker kunt afkoelen? Daarnaast kunt u ook veelal gebruik maken van faciliteiten zoals een bar, restaurant en internet. Het water van de Italiaanse meren is natuurlijk ook nooit ver weg. Een kenmerk van meren zoals het Comomeer, Gardameer, Idromeer en meer van Lugano is dat het tussen de uitlopers van de Alpen ligt. De groene bergen omgeven het diepblauwe water van de meren, terwijl de pittoreske dorpjes zich aftekenen langs de oevers. Bekende bestemmingen aan de Italiaanse meren zijn Sirmione of Malcesine aan het Gardameer en Como en Bellagio aan het Comomeer. De oude vissersdorpjes zijn uitgegroeid tot prachtige dorpen en stadjes allen met historische bezienswaardigheden zoals kerken en fresco's.

Actief genieten aan de Italiaanse Meren

Natuurlijk zijn watersportliefhebbers aan het goede adres op de vakantieparken aan de Italiaanse Meren. Overal kan uitstekend gezwommen worden en ook roeien, zeilen en windsurfen zijn heerlijke activiteiten hier. Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien. Sommige meren zijn (deels) vrij van gemotoriseerde vaartuigen en veilige plekken om te recreëren met kinderen. Waar wel gemotoriseerde boten mogen komen kan je jetskiën en waterskiën. Het Trasimenomeer in Umbrië heeft een hele andere uitstraling. Dit ondiepe meer heeft een uitstekende watertemperatuur in de zomer en door de grootte kunnen ook hier diverse watersporten beoefend worden. Midden in het meer liggen 3 eilandjes. Op het pittoreske Isola Maggiore waan je je in de middeleeuwen. Castiglione del Lago en Passignano zijn enkele van de mooiste dorpen van Italië en een echte must als u hier toch bent tijdens uw vakantie aan de Italiaanse Meren. De diverse kastelen, borgo's, in de omgeving zijn ook zeker een aanrader als u eens een dagje niet op en om het water wilt doorbrengen.

Ontspannen aan het strand 

Ontspanning is voor veel mensen belangrijk tijdens een vakantie aan de Italiaanse Meren. Met de vele stranden is dat dan ook geen probleem. Er zijn zandstranden en stranden met gras, maar beiden nodigen uit om lekker te zonnebaden, een boek te lezen onder een parasol, balspelen met de kinderen te doen, zandkastelen te bouwen en lekker te ploeteren in het water. In de zomer zijn de temperaturen aan de meren ideaal, buiten is het heerlijk warm, het water wordt lekker opgewarmd door de zon, zeker de ondiepe delen en er staat vaak een verfrissend briesje. Ook op het vakantiepark kunt u lekker ontspannen. De kinderen spelen met hun nieuwe vakantievrienden, zwemmen in het zwembad of gaan op stap met de georganiseerde activiteiten, waaronder ook wandelingen door de omgeving. Even een momentje voor uzelf om bij te komen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.