De vakantieparken op Sicilië laten u de zee en de natuur beleven

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee met een ruige, vulkanische bodem, met veel geschiedenis, cultuur en architectuur die je langs paden voert die het karakter van Sicilië verraden. Lees meer

Populaire Vakantieparken in Sicilië

Bilo 4
1
4
Bilo 2
1
2

Speciale Vakantieparkendeals in Sicilië


Informatie

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee met een ruige, vulkanische bodem, met veel geschiedenis, cultuur en architectuur die je langs paden voert die het karakter van Sicilië verraden. Met zijn milde klimaat en de prachtige stranden staat een vakantie in Sicilië altijd garant voor een perfecte uitje voor iedereen, van elke leeftijd, combineer de Italiaanse authentieke sfeer met een geweldige tijd aan het water. Het verbazingwekkende van Sicilië is dat het niet alleen de Italiaanse cultuur bevat, je zult hier invloeden van verschillende culturen vinden zoals Grieks, Arabisch en zelfs Noord-Afrikaanse. Dit alles geeft het eiland een paradijselijke en multiculturele sfeer, perfect voor een leuke vakantie met het gezin in Sicilië.

Middeleeuwse kastelen, torens en paleizen

Sicilië gaat niet alleen over het water en waterpret, het is ook bezaaid met architectonische en culturele bezienswaardigheden, onder andere kunt u rekenen op prachtige kastelen, kerken, torens en paleizen die iedereen zal verbazen tijdens een vakantie in Sicilië. In de buurt van Catania is er een kust fortificatie van Aci Castello, met een prachtig uitzicht op de zee, terwijl in de regio Madonie ligt, het kasteel dat de zetel van de familie Ventimigia, de Castelbuono was. Het Palazzo Santo Stefano en het Palazzo Corvaia in Taormina zijn ook een bezoek waard, evenals de kathedralen in Cefalu, Enna, Messina en anderen. Boek een vakantiepark in Sicilië en zet u zelf en familie met een knop op de muis in het middelpunt van alle actie, cultuur en natuur.

Siciliaanse nachtleven

Als je de hele dag rondloopt door een gezellig dorpje of stadje in Sicilië, is de kans groot dat je in de vroege avond blijft hangen bij een van de lokale restaurants of bars en genietend van een glas regionale wijn van de mediterrane avond en Italiaanse sfeer geniet. Afhankelijk van welk deel van het eiland u besluit te blijven, kunt u op weg vanuit uw vakantiepark in Sicilië gewoon ontspannen een praatje maken met de lokale bevolking in een van de vele terrasjes, restaurants en clubs op het eiland. In Palermo bijvoorbeeld is er de Addaura Reef, dat is een leuke bar aan het strand bij dag en verandert in een hippe aperitivo bar 's nachts. In Taormina is er de Bar Morgana, een late-night cocktail bar waar het niet druk is op de kleine dansvloer na. Sicilië is idyllisch voor mensen van alle leeftijden. Laat u verrassen door de Vulkaan Etna en maak hier een mooie wandeling. Er gaan ook bussen omhoog en met ruim 3300 meter hoogte als twee na hoogste vulkaan zult u kunnen genieten van een mooi uitzicht. Wist u dat de Etna de twee na actiefste vulkaan van Europa is? U en uw kinderen zullen een wandeling over de dampende en blakende grond zeker niet vergeten. Verras uzelf en boek nu een van de fraaie vakantiewoningen op Sicilië voor een vakantie op niet te vergeten!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.