Vanuit onze vakantieparken in Umbrië is alles bereikbaar

Umbrië ligt in het midden van Italië. Het is een mooie groene streek met allerlei mogelijkheden voor uitstapjes en excursies. Geniet van de heerlijke temperatuur die de mogelijkheid biedt om alle avonden buiten te eten en... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Umbrië


Informatie

Umbrië ligt in het midden van Italië. Het is een mooie groene streek met allerlei mogelijkheden voor uitstapjes en excursies. Geniet van de heerlijke temperatuur die de mogelijkheid biedt om alle avonden buiten te eten en de hele dag te genieten van de zon en water. De meeste vakantieparken in Umbrië beschikken over een eigen zwembad op het terrein of er is een zwembad in de naaste omgeving. Bij een vakantie in Umbrië hoort een spetterend waterfestijn!

De bedevaartplaats Assisi

Een bezoek aan de beroemde bedevaartplaats Assisi kunt u niet achterwege laten als u in een van onze vakantieparken in Umbrië bent. Hoewel hier voornamelijk katholieken naar toe komen om het graf van de heilige Franciscus van Assisi te bezoeken is de plaats ook erg in trek bij toeristen die af komen op de mooie steile straatjes die kronkelend door het stadje lopen en de leuke gezellige pleintjes en winkeltjes. De Sint Franciscus Basiliek torent boven Assisi uit en hier heb je een schitterend weids uitzicht over de omgeving. In de verte kun je zelfs Perugia zien liggen, wat 15 kilometer verderop ligt.

Cascata delle Marmore

Een van de meest indrukwekkende staaltjes van techniek en bouwkunde is de Cascata delle Marmore die al in 271 voor Christus werd aangelegd door de Romeinse consul Manius Curius Dentatus. De waterval, die zowel in de breedte als in de hoogte loopt, heeft een totale hoogte van 165 meter en is daarmee de hoogste kunstmatige waterval ter wereld. U moet beslist gaan wandelen in deze schitterende omgeving en het pad naar de top van de waterval als u op vakantie in Umbrië. Zoek wel van te voren even uit op welke tijden de waterval in werking is zodat u dat spektakel niet hoeft te missen. Met een vakantiehuis in Italië is genieten van de natuur een piekervaring.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/