De beste strandvakantie met de vakantiehuizen aan de Toscaanse Kust

De mooie zandstranden en azuurblauwe zee wachten op u met de vakantiehuizen aan de Toscaanse Kust. Het is de beste plek om de zon en de zee te combineren met de schitterende cultuur en natuur van Toscane. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Toscaanse kust


Informatie

De mooie zandstranden en azuurblauwe zee wachten op u met de vakantiehuizen aan de Toscaanse Kust. Het is de beste plek om de zon en de zee te combineren met de schitterende cultuur en natuur van Toscane. De kustlijn van Toscane strekt zich over vele kilometers uit en vooral het zuiden heeft schitterende brede zandstranden. Combineer dit met het warme zeewater en succes is verzekerd. Naast zwemmen, zonnebaden, zandkastelen bouwen en spellen op het strand kan je hier natuurlijk ook diverse watersporten beoefenen. Er is meer dan voldoende ruimte om te gaan zeilen en surfen, maar ook zee kajakken, duiken, vissen en roeien behoren tot de mogelijkheden. Laat uw veelzijdige vakantie aan de Toscaanse Kust maar beginnen.

Cultureel genieten in Italië

De Toscaanse kust maar natuurlijk ook vooral het binnenland staan bol van de cultuur. De streek wordt al van oudsher bewoond en dit zie je terug in de dorpen en stadjes. Net ten noorden van Piombino ligt de oude Etruskische stad Populonia, maar ook het stadje zelf is de moeite van een bezoek waard. Ook Orbetello, Monte Argentario nemen je mee door de geschiedenis. De bekende steden van Toscane liggen natuurlijk ook om de hoek. Bezoek het historische Lucca, Pisa met de scheve toren of Volterra. Vanuit de vakantiehuisjes aan de Toscaanse kust zijn deze goed te bereiken, maar zelfs een dagje Florence of Siena behoren tot de mogelijkheden.

De stranden aan de Toscaanse Riviera

Waar de Riviera rond Versilia in de zomer druk en levendig is met bars en disco’s zijn de kuststroken bij Livorno en Grosseto pittoresk en gewoon een heerlijke plek om te ontspannen tijdens de vakantie aan de Toscaanse Kust. De kuststrook bij Livorno biedt niet zo veel zandstranden, met name omdat het gebied erg rotsachtig is. Het is echter ook een van de mooiste gebieden. Er lopen diverse wandelroutes langs dit deel van de kust en de gezellige badplaatsjes hebben veel te bieden op gebied van cafeetjes, restaurantjes, ijssalons en winkeltjes. Je vindt hier trouwens wel 1 schitterend bijna sneeuwwit zandstrand. Vanuit Piombino kan je met de boot naar het eiland Elba, vol prachtige stranden, maar ook het huis van Napoleon toen hij hier gevangen zat. Follonica, Castiglione della Pescaia en Marina di Grosseto zijn bekende badplaatsen in de regio van Grosseto, geliefde plaatsen bij zowel Italianen als buitenlandse toeristen en niet zonder reden. Deze ingesloten baaien met zandstranden en de blauwe zee worden omgeven door pijnbomen. Soms is er een wandeling nodig om ze te bereiken, maar het is absoluut de moeite waard. Met de vakantiehuizen aan de Toscaanse Kust kan je alle kanten op, maar net wat voor soort vakantie je wilt beleven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.