Last minutes aan de Toscaanse Kust 100% genieten

Boek op het laatste moment een fijne last minute vakantie aan de Toscaanse Kust. U vindt hier gezellige en mooie badplaatsen als Viareggio, Forte dei Marmi en Castiglioe della Pescaia maar ook bruisende steden als... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Toscaanse kust


Informatie

Boek op het laatste moment een fijne last minute vakantie aan de Toscaanse Kust. U vindt hier gezellige en mooie badplaatsen als Viareggio, Forte dei Marmi en Castiglioe della Pescaia maar ook bruisende steden als Carrera, een toeristische stad bekend om haar witte marmer. Bij Viareggio ligt 10km aan schone zandstranden. De mogelijkheden voor watersport zijn compleet met zeilen, surfen, zeekajakken en boottochten maken. In de kleinere dorpen wordt vaak nog op traditionele manier gevist, leuk om te zien als toerist. In San Vincenzo en Lido di Camaiore kunt u gezellig uitgaan, dankzij de aanwezigheid van diverse bars, winkelstraten en restaurants. Daarnaast kunt u vanaf de last minute vakantiehuizen aan de Toscaanse Kust diverse eilanden bezoeken zoals het bekende Elba of de Toscaanse Archipel met diverse kleine eilandjes. Hier kunt u heen varen met een boottocht, een heerlijk daguitstapje.

De cultuur aan de Toscaanse kust

Over cultuur gesproken; de culinaire tradities zijn het proberen waard, de wijnen, olijfolie, vers fruit en pasta’s overtreffen al uw verwachtingen. Ontdek de Toscaanse steden tijdens een last minute vakantie aan de Toscaanse Kust zoals Suvereto en Massa Marittimo met gezellige centra binnen oude stadsmuren. U kunt zeer plezierig winkelen in Viareggio en Grosseto. Andere mooie voorbeelden van bezienswaardigheden zijn natuurlijke de scheve toren van Pisa of de Ponte di Mezzo, de oudste brug in Pisa. Voor de liefhebbers; in de Tarrottuin in Garavicchio vindt u tuinen met moderne kunst. Als u van gevarieerde musea houdt, ontdek de religieuze kunst in Camaiore of Massarosa, allemaal goed te bereiken vanaf de last minute vakantiehuisjes aan de Toscaanse Kust.

Actief op vakantie

Vanaf de last minute vakantiehuizen aan de Toscaanse kust kunt u mooie excursie maken naar steden als Lucca en Volterra. Bezoek een golfbaan voor een dagje golf spelen. Het aanbod van wijnroutes is groot, kijk wat u leuk vindt, u kunt zelfs deelnemen aan workshops op een wijnboerderij. Ook kenmerkend voor deze regio zijn de marmergroeven, een excursie met gids brengt u op unieke vindplaatsen van marmer. De omgeving verkennen kan op vele manieren als u kiest voor een last minute aan de Toscaanse Kust, te paard, met de boot, in de auto, op de fiets, wandelend of op de motor. Ervaar de hartelijke gastvrijheid tijdens deze vakantie in Italië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/