De strandvakantie bij vakantiehuizen in Sardinie is heerlijk

Een verblijf in de vakantiehuizen aan het strand in Sardinië is een goed begin van uw vakantie aan zee in Italië. Als u rondkijkt op internet over het bijna grootste eiland van Italië aan de Middellandse Zee zonder... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Sardinië


Informatie

Een verblijf in de vakantiehuizen aan het strand in Sardinië is een goed begin van uw vakantie aan zee in Italië. Als u rondkijkt op internet over het bijna grootste eiland van Italië aan de Middellandse Zee zonder dat u er geweest bent, lijkt het eiland veel op een Caribisch eiland. Liefhebbers van natuur kunnen hier fijn wandelen en fietsen en dankzij de oude Romeinse scheepswrakken en het heldere water is het een paradijs voor liefhebbers van duiken en snorkelen.

De kust van Sardinië

Het landschap langs de kustlijn bestaat uit rotsformaties door water en wind gevormd. Er staan wat huisjes langs de kust, vaak gebruikt door de herders die de tradities nog in ere houden. De huisgemaakte worst, kaas en wijn zijn daar het levende bewijs van. Een bijzonder stukje strand vindt u aan de westkust waar de kolonie roze flamingo’s zich uitstekend thuis voelen. Actief genieten aan zee is eenvoudig vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Sardinië. De kust biedt prachtige mogelijkheden voor duiken bij de mystieke grotten, rode koralen en exotische vissen. Aan de Costa Esmeralda kunt zeer geschikt zeilen. Een paar mooie stranden liggen bij La Pelosa in Stintino. Zo zijn er meer mooie stranden te ontdekken vanaf de vakantiehuizen in Sardinië. Proef de sfeer op de witte zandstranden, een azuurblauwe zee, schilderactige baaien en exotische palmen. Maak kennis met Alghero aan de Riviera del Corallo, het is een middeleeuws havenstadje met mooie stranden aan de kust. In het noorden ligt Stintino, een schilderachtig vissersdorpje op het schiereiland Asinara. In de nabije omgeving ligt het populaire zadnstrand La Pelosa met een exotische uitstraling. Costa Smeralda of Smaragdkust werd in 1960 ontdekt. Het is 55km aan kuststrook tussen Portisco en Baia Sardinia met badplaats Porto Cervo als gezellig centrum met windels, uitgaansgelegenheden en jachthaven in de Middellandse Zee. Cala Gonone is een havenstadje in het zuidoosten. Het is zowel een mooi zandstrand als het vertrekpunt van bootexcursies naar grotten, bbaaien en andere zandstranden en eilanden in de omgeving. Costa Rei ligt in het zuiden , 70km van Cagliari. Ontdek hier de mooie stranden Scoglio di Peppino, Piscina Rei en Capo Ferrato, 8km aan zon en zee en zand speciaal voor u en uw strandvakantie en watersportactiviteiten. Het historische centrum van Cagliari is zeker uw bezoek waard. Een speciaal strand op Sardinië is Is Arutas. U vindt hier een strand van gekleurd zand van roze naar lichtgroen. Dit strand wordt wel het meest tropische strand van Sardinië genoemd. Dit strand is een ideale plek voor surfvakanties. De provincie Oristano huisvest nog diverse ongerepte natuurlijke stranden. Duiken en snorkelen is hier fantastisch vanwege de natuurlijke omstandigheden.

De vakantiehuizen op Sardinië zijn geweldig, u kunt hier kennis maken met mooie natuur en cultuur in een bijzondere eilandensfeer met een Italiaans sausje.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/