Geniet van het strand bij vakantiehuizen in Ligurie

Ontdek de Bloemenriviera vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Ligurië. De natuurlijke omstandigheden met zowel bergen als kleine stranden met rotsen zijn uniek voor de toeristen. U vindt hier schilderachtige stadjes en... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ligurië


Informatie

Ontdek de Bloemenriviera vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Ligurië. De natuurlijke omstandigheden met zowel bergen als kleine stranden met rotsen zijn uniek voor de toeristen. U vindt hier schilderachtige stadjes en kleine zandstrandjes met op de achtergrond steile rotsen. Naast de diverse activiteiten bij en op het water kunt u fijn wandelen en fietsen in de omgeving door een landschap met wijngaarden.

De kust in Ligurië

Aan de kust vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Ligurië kunt u mooie stranden en badplaatsen ontdekken. De kust van Remo biedt naast badplaatsen een landschap met bloemen en olijfbomen. De kustlijn is hier vlakker dan bij Genua. Voor de Nederlanders is de badplaats Ventimiglia wat meer bekend. Zowel de stad als de stranden zijn een mooie vakantiebestemming. Bij San Remo liggen brede zandstranden, begin 1900 kwamen hier al de Engelse aristocraten voor ontspanning aan zee en gezelligheid. Het Remo van nu trekt haar eigen publiek met dure winkels en een levendig casino. Het oude stadsgedeelte La Pigna is gelukkig behouden gebleven ondanks alle toeristische voorzieningen. Aan de Riviera di Levante vindt u kleine vissersdorpjes waaronder de Cinque Terrre, maar ontdek hier ook de onbekendere dorpes en Portofino. Nu ligt hier een jachthaven, vroeger was dit zelfde dorp een ontmoetingsplaats voor koraalvissers. Tijdens het hoogseizoen is de parkeergelegenheid wat beperkt. Vanaf de Riviera kunt u mooie boottochten maken naar andere eilanden of fijn langs de kustlijn. Riviera dei Fiori-Bloemenriviera huisvest de mooiste en schoonste stranden van Italië. San Remo en Monaco liggen aan de westkust tot aan Genua kan rotsachtig zijn met smalle zandstranden, aan de oostkust liggen de brede zandstranden.

Cinque Terre

Cinque Terre – vijf steden ten oosten van Genua, het is onderdeel van de natuurreservaat. De ze vijf dorpen zijn letterlijk tegen en in de steile en hoge kliffen gebouwd. De namen van de dorpen zijn Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. U heeft alle reden om deze dorpen te bezoeken vanwege het prachtige uitzicht, de route er naar toe, de authentieke sfeer, de wijnen. U kunt er met de trein komen vanaf Levanto. Als u geen fysieke beperkingen heeft, mag u deze wandeling naar de dorpen eigenlijk niet missen. Het is terecht een van de belangrijke bezienswaardigheden vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Ligurië.

Actief genieten in Ligurië

Naast de fijne sportieve activiteiten aan zee zoals zwemmen en zonnenbaden, watersport met surfen en kajakken, kunt u ook kiezen voor een bezoek aan een pretpark. La Caravelle is een waterpretpark, met eenvoudige en uitdagende attracties in de sfeer van de 15e eeuw, de tijd van Columbus. Het Acquario di Genova is een groot en afwisselend aquarium met talloze bassins vol zeedieren en vis, van dolfijnen tot schildpadden of wat dacht u van haaien? In Liguriëkunt u dolfijnen in de natuur spotten, in de Middellandse Zee. Het is een unieke dagexcursie vanaf de vakantiehuizen in Ligurië, een bijzondere ervaring voor jong en oud tijdens een vakantie aan de Bloemenriviera.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.