Ontdek de voordelige vakantiehuizen aan de Italiaanse meren

U kunt onbezorgd genieten bij de vakantiehuizen aan het strand bij de Italiaanse meren. Als u aan de Italiaanse meren denkt, komen al gauw namen langs als het Comomeer, Gardameer en Maggioremeer evenals het meer bij Lugano. Andere meren zijn het... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Italiaanse Meren


Informatie

U kunt onbezorgd genieten bij de vakantiehuizen aan het strand bij de Italiaanse meren. Als u aan de Italiaanse meren denkt, komen al gauw namen langs als het Comomeer, Gardameer en Maggioremeer evenals het meer bij Lugano. Andere meren zijn het meer bij Endine, het Iseomeer, het Idromeer of het meer van Varese in Lombardije. Bij elk van de meren vindt u watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen, vissen, varen, zwemmen en zonnebaden aan de oevers van het meer, uiteraard afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden op locatie. De diverse meren liggen over diverse regio’s in Italië verspreid. Ontdek de volgende meren vanaf de vakantiehuizen aan het strand bij de Italiaanse meren.

Italiaanse meren

Het Maggioremeer is een uitgestrekt meer wat deels in Zwitserland ligt. In het meer zelf liggen eilandjes zoals Isola Bella, Isola Madre, Isola dei Pescatori. U krijgt het gevoel bij dit meer dat u op een exotisch eiland bent vanwege de prachtige palmen aan de oevers van het Maggioremeer. U kunt hier gezellige plaatsen bezoeken zoals Verbania Luina en Stresa. Liefhebbers van een actieve vakantie zijn hier aan het juiste adres, denkt u hierbij aan mogelijkheden voor waterskiën, zeilen, surfen, deltavliegen, lekker luieren aan de oevers van het meer met wat zwemmen en zonnenbaden.

Het Luganomeer wordt omringd op de oevers door authentieke dorpjes en steden. U ontdekt vanaf de vakantiehuizen bij de Italiaanse meren een prachtig natuurlijk landschap met mooie palmen en groen. Het is een mooie bestemming voor een familievakantie met kinderen vanwege de mogelijkheden voor het maken van boottochten, zwemmen en zonnenbaden, wandelen om het meer.

Het Comomeer biedt een indrukwekkend landschap met ruige bergen en heuvels op de achtergrond. In de omgeving ligt een netwerk van wandelroutes en fietspaden, klaar voor gebruik. Op het Comomeer kunt u bijvoorbeeld fijn sportvissen en varen. Het Gardameer is het grootste Italiaanse meer met ook weer prachtige bergen op de achtergrond. In het meer liggen kleine eilandjes, al of niet bewoond. Aan de oevers ontdekt u al snel sfeervolle dorpen, kalksteenhellingen maar ook wijngaarden. Als u met kinderen op stap bent is ene bezoek aan attractieparken zoasl Gardaland en Canevaworld zeker een leuk dagje uit voor het hele gezin. Wat u ook eigenlijk niet mag missen is een bezoek aan het bijzondere dorp Sirmione, alleen te bereiken via de voetgangersbrug. Kijk rond in het dorp met smalle straatjes, gezellige restaurants en kleine huisjes.

Het Ortameer en Idromeer zijn twee andere wat kleinere meren, niet ver van uw vakantiehuis aan het strand bij de Italiaanse meren. In het Ortameer kunt u het eiland Isola San Giulio bezoeken met de diverse historische monumenten zoals de abdijgebouwen. Bij het Idromeer hebben al veel families met kinderen van hun vakantie aan het meer genoten. Op het meer zelf kunt u hier fijn roeien en surfen. Het Ledromeer is een natuurlijk meer. Naast de watersportactiviteiten op het meer kunt u hier het museum bij de resten van het paalwoningdorp ontdekken. Voor meer details over uw vakantiebestemming kunt u het beste bij de vakantiehuizen aan de Italiaanse meren informeren.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.