Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Geniet maximaal bij de vakantiehuizen aan het strand in Sicilie

Kies voor de vakantiehuizen aan het strand op Sicilië. U beleeft hier plezier aan een plezierig klimaat, prachtige standen, leuke stadjes en de blauwe Middellandse Zee. Sicilië is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Sicilië


Informatie

Kies voor de vakantiehuizen aan het strand op Sicilië. U beleeft hier plezier aan een plezierig klimaat, prachtige standen, leuke stadjes en de blauwe Middellandse Zee. Sicilië is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Officieel vallen de Liparische eilanden de Egadische eilanden, Ustica en nog een paar onder de verantwoording van Sicilië. Op het eiland vindt u de vulkaan Etna met verder heuvels in het westen en natuurlijk prachtige stranden. U zult hier en daar citroen- en sinaasappelplantages aantreffen in het landschap. De groene wouden liggen in het noorden. Palermo is de hoofdstad.

De kust van Sicilië

Ontdek de mooie en functionele kust vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Sicilië. In de omgeving van Taormina liggen het mooie strand van Mazzaro en het eilandje Isola Bella. Het is een kiezelstrand, het water is kalm en blauw en het leuke is dat u Mazzaro plezierig met de kabelbaan kunt bereiken. In Zuidoost Sicilië liggen vooral kleine strandjes zoals bij Marina di Noto bij Noto, daarnaast vindt u hier zandstranden en het natuurreservaat Vendicari met beschermde gebieden voor vogels en schildpadden. U kunt natuurlijk ook lekker gaan zwemmen in de rivier Cava Grande bij Cassibili. U vindt mooie stranden bij de Eolische eilanden zoals het Pollara strand op Isola Salina. Het is een kiezelstrand en heeft een vorm van een halve cirkel. U heeft er een prachtig uitzicht over de omgeving. Aan de zuidkust ligt de haven van Selinunte met een groot zandstrand, bij Ericlea Minoa ligt een ander breed en groot strand, omringd door pijnboombossen. Aan de noordkust liggen mooie stranden bij Castellammare del Golfo met helder water, mooie baaien waar u zich heerlijk kunt ontspannen.

Het eiland Sicilië

Sicilië, ligt in het puntje van de geografische laars; u vindt hier romantiek en gezelligheid, actie en rust, natuur en cultuur. De stranden zijn voor velen samen met het unieke Italiaanse eten en wijnen de belangrijkste redenen voor het boeken van een vakantiehuis op Sicilië. Wat het lekkere eten betreft; u kunt goedkope en luxe eetgelegenheden opzoeken, u kunt romantisch en gezellig uit eten gaan, het is afhankelijk van uw budget en gezelschap. De stranden bruisen van activiteiten. U vindt hier rustige stranden voor lekker zwemmen, veilige omgeving voor de kids en zonnenbaden. Als u bij Palermo voor een strand kiest, kunt u meer mensen en activiteiten op het strand en watersport verwachten. Informeer bij uw vakantiehuis op Sicilië welk strand uw vakantiewensen vervult. Ik ontdekte tijdens het schrijven nog wat mooie stranden in de omgeving van vakantiehuizen op Sicilië, hier komen ze; Het strand van Mondello, het is een schoon en fijn zandstrand bij Palermo, vroeger kwamen hier vooral de welgestelden. U kunt hier uitstekend uit eten in de haven en de sfeer is duur en toch niet duur. Rabbit beach is een strand waar voor een deel de schildpadden de hoofdbewoners zijn, voor de natuurliefhebbers. Het strand van Cefalu is perfect voor families met kids, het water is niet diep, de ijskramen en speeltuinen staan om de hoek van het strand. Ga onbezorgd op vakantie in Sicilië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.