Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Toscane

Toscane is een waar paradijs voor de liefhebbers van kunst. Maar naast de vele kunst biedt Toscane ook uitstekend eten, heerlijke wijn en een prachtig landschap. Tijdens een weekendje weg kunt u grote cultuursteden zoals Siena... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Toscane

Edera
1
4
Lilla
2
6

Speciale Vakantiehuizendeals in Toscane


Informatie

Toscane is een waar paradijs voor de liefhebbers van kunst. Maar naast de vele kunst biedt Toscane ook uitstekend eten, heerlijke wijn en een prachtig landschap. Tijdens een weekendje weg kunt u grote cultuursteden zoals Siena, Lucca, Pisa en Florence bezoeken. Maar kleine steden zoals Volterra, Grosseto, San Gimignano en Arezzo zijn ook een bezoek waard.

Cultuur tijdens een weekendje weg

Florance is een kunststad en de hoofdstad van Toscane. In deze stad vindt u belangrijke musea zoals het Uffizi en het Palazzo Pitti, maar ook wereldberoemde kerken zoals de Duomo. De bekende oude brug Ponte Vecchio is ook in Florance gevestigd. Tijdens uw weekendje weg kunt u in Pisa de wereldberoemde ‘scheve toren’ bewonderen, maar het Baptisterium en de Dom zijn ook een bezoek waard. Siena is nog een echte middeleeuwse stad met vele kerken en musea.

Natuur in Toscane

Toscane wordt niet voor niets één van de mooiste streken in Italië genoemd, in het gebied liggen wel 120 natuurreservaten. Doordat de streek voor een deel aan de kust ligt kunt u tijdens uw weekendje weg prachtige stranden bezoeken. Bij Toscane hoort ook het Toscaanse archipel, dit zijn een aantal kleine eilanden die voor de kust liggen. In de streek vindt u vele zonnebloemvelden en olijf- en wijngaarden. Een beroemde wijn in de streek is de chianti, maar vino nobile di Montepulciano en de de brunello di Montalcino zijn ook heerlijk.

Winkelen en uitgaan tijdens uw weekendje weg

In Toscane kunt u heerlijk uitgaan. In de meeste plaatsen kunt u genieten van de vele restaurants, bars en terrassen. In de grotere steden zijn veel discotheken te vinden. Als u uitgebreid wilt winkelen kunt u tijdens uw weekendje weg naar Florence, hier zijn vele grote en kleine winkels te vinden.
Tijdens een weekendje weg naar Toscane kunt u uit vele prachtige steden en activiteiten kiezen!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.