Vakantiehuizen in Marina di Castagneto Carducci

De vakantiehuizen in Marina di Castagneto Carducci of Marina di Donoratico vindt u in de provincie Livorno in het mooie Italië aan de kust van de Ligurische Zee, 35km van Piombino. Zo kunt u zich een beeld vormen van de geografische ligging. U vindt hier... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Marina di Castagneto Carducci


Informatie

De vakantiehuizen in Marina di Castagneto Carducci of Marina di Donoratico vindt u in de provincie Livorno in het mooie Italië aan de kust van de Ligurische Zee, 35km van Piombino. Zo kunt u zich een beeld vormen van de geografische ligging. U vindt hier een fort ter bescherming van de kust, om dezelfde reden is er ooit een groot dennenbos ingeplant om de kustvlakte te beschermen. Het fort ontspringt in het stadje eigenlijk vlak aan de oever van de Ligurgische Zee. De laatste tientallen jaren is Marina di Castagneto Carducci een populaire toeristische trekpleister.

Het strand

Het brede zandstrand van Marina di Castagneto staat goed bekend bij de bezoekers, het water is schoon, het milieu en de gastvrijheid is van hoge kwaliteit. U vindt hier ook een oud militair fort uit de Renaissance. Dit is nu ook omgebouwd met baden en brede stukken strand, compleet met service en beveiliging. Het milde en gematigde klimaat zorgt ervoor dat u het hele jaar, elke maand met een eigen charme, voor een strandvakantie kunt kiezen. Een wandeling langs het strand met hond, partner of het hele gezin is een plezierige ervaring voor iedereen. De zuidelijke winden maken deze kust heel aantrekkelijk voor liefhebbers van zeilen en surfen. U vindt bij Marina di Castagneto Carducci talloze stranden, elk stuk strand heeft zijn eigen regels bijvoorbeeld met betrekking tot ; paardrijden op het strand, wandelen met de hond, vliegeren op het strand. Het beste kunt u hiernaar informeren op locatie tijdens uw vakantie in Marina di Castagneto Carducci.

Actief genieten

Ontdek het park Spel en plezier van Toscane IL Cavallino Matto, het is een attractiepark met voor elke leeftijdsgroep wel een attractie of wat gezelligs. Als u iets het binnenland ingaat, kunt u fijn wandelen en fietsen, ontdek een dorp en verwen uzelf met een staaltje van Italiaanse gastronomie. U vindt in elk plaatsje wel een restaurant of terras met een Italiaanse specialiteit.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.