Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Zweden

Wilt u aftellen naar het nieuwe jaar in een prachtig winterlandschap in het magische schijnsel van het Noorderlicht? Of verkiest u Nieuwjaar te vieren in een bruisende stad? Alles is mogelijk op een Oud en Nieuw vakantie in Zweden! Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zweden


Informatie

Wilt u aftellen naar het nieuwe jaar in een prachtig winterlandschap in het magische schijnsel van het Noorderlicht? Of verkiest u Nieuwjaar te vieren in een bruisende stad? Alles is mogelijk op een Oud en Nieuw vakantie in Zweden!

Nieuwjaar vakantie in het noorden van Zweden

Er zijn vele unieke nieuwjaarsuitstapjes mogelijk in Zweden. U kunt, bijvoorbeeld, het ijshotel Jukkasjärvi bezoeken, een fascinerende wereld van sneeuw en ijs. Of u kunt uw eigen iglo leren bouwen, een ´koele´plaats om af te tellen naar Nieuwjaar in Zweden. Verkiest u toch een beetje meer comfort dan kunt u Oudjaar vieren naast het haardvuur in uw gezellig vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Zweden. Of u kunt genieten van traditionele plaatselijke zoetigheden, een goede start van het nieuwe jaar in Zweden.

Een feestelijk nieuwjaar in Zweden

Als u Nieuwjaar wilt vieren in Zweden, moet u in Stockholm zijn. In de namiddag kunt u een nieuwjaarsconcert bijwonen in de Storkyrkan kerk of een bezoek brengen aan het openlucht museum in Skansen. Later kunt u het feestje verderzetten in één van de trendy bars of clubs. Boek nu één van onze vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Zweden en beleef het feest van het jaar!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.