Vakantiehuizen voor de voorjaarsvakantie Zweden

Zweden is een prachtig land in Scandinavië waar u perfect uw voorjaarsvakantie kunt doorbrengen. Bezoek de leuke steden, de interessante bezienswaardigheden en ontdek de prachtige natuur en cultuur die Zweden u te bieden heeft. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zweden


Informatie

Zweden is een prachtig land in Scandinavië waar u perfect uw voorjaarsvakantie kunt doorbrengen. Bezoek de leuke steden, de interessante bezienswaardigheden en ontdek de prachtige natuur en cultuur die Zweden u te bieden heeft. Er is genoeg te doen deze voorjaarsvakantie. Maak prachtige wandel of fietstochten door het land, Zweden staat er bekend om dat dit hier heel goed kan. Zweden kent ook een aantal prachtige eilanden die u kunt bezoeken. Een andere bijzondere activiteit om te doen is met sledehonden op pad te gaan. Ook kunt u in het noorden van Zweden rendieren spotten.

Voorjaarsvakantie in Zweden

Wanneer u de voorjaarsvakantie nu ontspannen of actief wilt doorbrengen, dit kan allebei in Zweden. Maak prachtige wandeltochten door de natuur, ontdek de cultuur en historie van het land, bezoek de bruisende steden en de interessante bezienswaardigheden. Tijdens uw vakantie in Zweden mag u ook zeker de hoofdstad Stockholm niet overslaan. Deze stad staat bol van leuke activiteiten. Het oude stadshart heet Gamla Stan, hier om heen liggen allerlei smalle middeleeuwse straatjes. Het plein Stortorget is een erg gezellig plein omgeven door allerlei kleurrijke huisjes. Wanneer u souvenirs voor thuis wilt kopen kunt u dit het beste doen in de winkelstraat Västerlånggatan. In deze winkelstraat vindt u allemaal leuke souvenirwinkeltjes en restaurants. Tijdens uw bezoek in de voorjaarsvakantie kunt u ook het koninklijke paleis in Drottningholm bezoeken, in een groot deel van het paleis mag u zelf rondkijken. Zweden kunt u in één oogopslag bekijken in het openluchtmuseum Skansen. U vindt hier onder andere kerken, winkels, boerderijen, werkplaatsen en molens uit heel Zweden. De medewerkers van dit museum lopen rond in klederdracht en kunnen u van alles vertellen. In het museum Nordiska Museet komt u ook veel te weten over Zweden en de cultuur. Hier ziet u alle gebruiksvoorwerpen maar worden ook de Zweedse tradities uitgelegd. De steden Gothenburg en Malmö zijn ook erg leuk om te bezoeken! Tijdens de voorjaarsvakantie is er ook een grote kans dat u sneeuw ziet. U kunt hier schaatsen, maar iets unieks is om met sledehonden op pad te gaan. Maak prachtige tochten door de natuur, ook per sneeuwscooter is dit een echte aanrader!  In Lapland heeft u zelfs de kans om rendieren tegen te komen. Wanneer u meer van Lapland wilt ontdekken is een bezoek aan het dorpje Jokkmokk een leuk uitje. Hier vindt u verzamelingen van de Lapse kunt en cultuur. In het zuiden van Zweden is Skåne gelegen, hier treft u een middeleeuwse stad Lund. Hier vindt u de spectaculaire Öresund brug, deze brug verbindt Denemarken en Zweden met elkaar. Zweden kent ook een aantal eilanden die u kunt bezoeken, enkele hiervan zijn Gotland en Öland. Op het eiland Gotland zijn prachtige grotten en een indrukwekkende middeleeuwse stad, genaamd Kattlundsgård. Op het eiland Öland is een prachtige middeleeuwse kerk en u vindt hier Vikingstenen. In de provincie Småland kunt u de indrukwekkende glasfabrieken bezoeken, in deze provincie is veel kristal en glasindustrie. Wilt u tijdens de voorjaarsvakantie ook nog even ontspannen met een lekker drankje? Doe dan mee aan de Zweedse traditie ‘fika’. Hierbij drinkt u een lekker kopje koffie met een koekje erbij. Een leuke plek om van uw kopje koffie te genieten is in de Icebar van het IJshotel. Dit wereldberoemde hotel wordt elk jaar weer gemaakt van tonnen sneeuw en ijs.

Vakantiewoningen in Zweden

Prachtige villa’s, gezellige bungalows en leuke chalets, dit vindt u in Zweden. Boek uw perfecte vakantiewoning voor de voorjaarsvakantie en geniet van het mooie land en de prachtige natuur. Vakantiewoningen met een open haard of een grote keuken, er is van alles mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in een vakantie in het mooie Zweden? Kijk dan snel verder op Bungalow.Net en boek vandaag nog uw perfecte vakantiewoning voor de voorjaarsvakantie. Geniet vast van alle voorpret en bedenk wat voor leuks u allemaal wilt doen. Handig om te weten is dat u bij Bungalow.Net altijd tegen de laagste prijsgarantie boekt!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.