Beleef de natuur met de last minutes in Zweden

Vakantieplezier en betaalbaar zijn de sleutelwoorden bij de last minute vakantiehuizen in Zweden. Het land ligt op de oostelijke helft van het Scandinavisch schiereiland en hier kunt u genieten van de cultuur in steden zoals... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zweden


Informatie

Vakantieplezier en betaalbaar zijn de sleutelwoorden bij de last minute vakantiehuizen in Zweden. Het land ligt op de oostelijke helft van het Scandinavisch schiereiland en hier kunt u genieten van de cultuur in steden zoals Stockholm, de stad met bijna de meeste musea in Europa of ontdek Göteborg. Hier kunt u genieten in de Gotenburgse botanische tuin of het Rya Bos natuurreservaat, met talloze vlinders. Tijdens uw familievakantie is een dagexcursie naar het Liseberg amusementspark met de Balder achtbaan (onderscheiden als beste houten achtbaan ter wereld). Een last minute vakantiehuis in Zweden aan een meer is perfect voor visliefhebbers die hier op bijvoorbeeld forel kunnen vissen. Bezoek UNESCO werelderfgoed bezienswaardigheden zoals paleis Drottningholm of Skogskyrkogarden, de bosrijke begraafplaats en laatste rustplaats van de beroemde actrice Greta Garbo.

Beleef de Vikingcultuur

Herleef de gloriedagen van de Vikingen vanuit de last minute vakantiehuizen in Zweden. Breng een bezoek aan wat beschouwd wordt als de oudste stad van Zweden: de Vikingnederzetting Birko op het eiland Bjorko in het Malarenmeer. Het Malarenmeer is het derde langste meer van Zweden en biedt toegang tot de archeologische bezienswaardigheid Horgarden. Hier vindt u de ruïnes van het Alsnohus, het Vikingpaleis uit de 13e eeuw. Met een last minute in Zweden kunt u ook de provincie Gotland ontdekken, met de ruïnes van de Middeleeuwse stad Visby, onderdeel van de een UNESCO werelderfgoedlijst. Vergeet niet te stoppen bij het Vasamuseum in Stockholm, dit maritiem museum draait om het oorlogsschip Vasa uit de 17e eeuw, het enige schip dat volledig intact is gebleven en werd ontdekt in de diepe zee. Een echte cultuurvakantie die u mee terug neemt in de tijd.

Een avontuur in de natuur in Zweden

De vakantiehuisjes in Zweden zijn een betaalbare en comfortabele manier om Zweden te ontdekken, het land van meren en bossen. Bent u een water(sport)liefhebber? Dan kunt u genieten van watersporten zoals duiken en sportvissen in het Digerhuvud natuurreservaat op Faro of zwemmen aan het Sudersand strand. Een visvakantie begint aan het Vanernmeer, het grootste meer van Zweden, terwijl een fietsvakantie begint met een last minute aan het Vaternmeer. In de winter kunt u in Zweden genieten van een mooie skivakantie, ook wanneer u spontaan besluit er toch nog even tussenuit te willen. Dan is er een last minute vakantie in Zweden voor u. Bijvoorbeeld bij het skiresort Bjoren, Are by of Duved. Of kies voor een unieke ervaring met sneeuwsafari's in het ongetemde Lapland of u kunt een schaatstoer maken, een combinatie van langlaufen en schaatsen op ijs. Boek vandaag nog één van de last minutes in Zweden van Bungalow.Net en beleef het avontuur van uw leven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.