Kies voor de voordelige vakantiehuizen in Belgie met Oud en Nieuw

Een vakantie met Oud en Nieuw in België is gezellig in een van de vakantiehuizen in België. Kiezen voor een korte vakantie tijdens de jaarwisseling geeft u nieuwe energie voor het nieuwe jaar. Boek een accommodatie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

Een vakantie met Oud en Nieuw in België is gezellig in een van de vakantiehuizen in België. Kiezen voor een korte vakantie tijdens de jaarwisseling geeft u nieuwe energie voor het nieuwe jaar. Boek een accommodatie voor uw vakantie met het hele gezin of uw groep vrienden, ervaar de vrijheid van even geen werktijden of dagelijkse beslommeringen. Samen koken met uw vrienden, met het hele gezin om de barbecue terwijl de sneeuw valt, uw eigen glühwein koken of genieten bij de open haard van het vakantiehuis met een goed boek of goed gezelschap zijn slechts een paar redenen om te kiezen voor een Oud en Nieuw vakantie in België. Dit kunt u perfect combineren met gezellige uitstapjes of activiteiten in de omgeving.

Actief genieten

Kies voor een vakantiehuis in de Belgische Ardennen, na een heerlijke en gezellige maaltijd is een wandeling door de sneeuw toch fantastisch of wat dacht u van een sneeuwballengevecht? Op deze manier hoeft u niet extra naar de sportschool na de wintervakantie. De Ardennen biedt geen hoge skigebieden maar wel goed verzorgde skipistes tot op hoogtes van 800m. De beginnende skisport en iets gevorderde kan hier uitstekend uit de voeten. Als u net begint, vindt u hier alle mogelijkheden voor een professionele kennismaking, begeleiding en verhuur van de juiste uitrusting. Afhankelijk van het skiresort of de locatie van uw accommodatie kunt u duur of goedkoop, luxe of eenvoudig van uw après-skivakantie genieten.

Cultuur en gezelligheid

Een bezoek aan een van de Belgische steden waar ook nog ‘toevallig’ een kerstmarkt is, is zeker aan te raden. In steeds meer steden wordt in de decembermaand een kerstmarkt gehouden zoals bijvoorbeeld in Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven of Oostende. Elke stad geeft daar zijn eigen invulling aan, informeer naar het programma als u voor een bepaalde stad kiest. Leuven is een grote markt met traditionele gezelligheid met groepjes mensen die winterliederen zingen, warme chocolade en een ijsbaan in het centrum. Andere steden kiezen voor een bijzondere kunsttentoonstellingen passend bij de wintermaanden of eindejaarsconcerten en theatervoorstellingen. Kies iets wat bij uw interesses en budget aansluit, zo kijkt u met plezier terug op uw Oud en Nieuw vakantie in België.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.