Vakantiehuizen in West Vlaanderen voor een uniek Oud en Nieuw

Kies voor de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in West Vlaanderen als u België wilt ontdekken. U zoekt een passende accommodatie aansluitend bij wat u nodig heeft voor uw familie of vriendengroep. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in West Vlaanderen


Informatie

Kies voor de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in West Vlaanderen als u België wilt ontdekken. U zoekt een passende accommodatie aansluitend bij wat u nodig heeft voor uw familie of vriendengroep. Vandaar uit kunt u de omgeving verkennen. Er valt van alles te beleven in West Vlaanderen. Het is de enige Belgische provincie die aan de kust ligt, zowel het Heuvelland als de kust als de polders zijn fantastische vakantiebestemmingen voor uw eindejaarsvakantie.

Oud en Nieuw aan de kust

Aan de Belgische kust kunt u vanaf uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in West Vlaanderenop een plezierige manier genieten van kunst en historie in een bijzondere sfeer. Abdij ten Duinen in Koksijde staat voor het abdijmuseum, archeologische tentoonstellling, het Zilvermuseum. Het gaat hier vooral om religieuze kunst uit de periode van 1800-1940. In Idesbald vindt u het Rariteitenmuseum met bijondere collecties, 24 uitgebeelde ambachten en u kunt hier ook terecht voor een heerlijk streekbiertje. Het nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke is uniek, proef de maritieme sfeer hier. Het Folkloremuseum in Oostduinkerke is ook een aanrader, hier kunt u kennis maken met het dorps-volksleven onderstreept met voorwerpen en gereedschap wat men toen gebruikte. Daarnaast is het strand een topattractie tijdens Oud en Nieuw al kunt u in december niet zonnebaden en wintersporten.

Oud en Nieuw in het Vlaamse Heuvelland

De Kemmelberg is onderdeel van het Vlaams Heuvelland en een belangrijke toeristische trekpleister voor het hele gezin. Op de Kemmelberg vindt u het Frans massagraf met ruim 5000 Franse soldaten die hier gesneuveld zijn. Er staat een zuil van 16m hoog. Het draagt de naam Monument Aux Soldats Francais, ook wel de Engel genoemd. De uitkijktoren vlakbij kunt u beklimmen als het niet met sneeuw of ijs bedekt is in de decembermaand. Een voormalige commandobunker bij Kemmel is ingericht als oorlogsmuseum. De Kemmelberg is niet heel hoog maar kijk wel uit rond Oud en Nieuw, alleen met goed schoeisel en goede kleding is een wandeling veilig. Al met al kunt u bij uw vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in West Vlaanderen op uw eigen manier genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.