Kies voor een topvakantie bij vakantiehuizen voor Ardennen

Een vakantie met Oud en Nieuw in de Belgische Ardennen is een goed idee als u uitgerust het nieuwe jaar wilt beginnen. Vanaf de vakantiehuizen in de Ardennen kunt u genieten van de mooie natuur, in alle rust tijdens... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

Een vakantie met Oud en Nieuw in de Belgische Ardennen is een goed idee als u uitgerust het nieuwe jaar wilt beginnen. Vanaf de vakantiehuizen in de Ardennen kunt u genieten van de mooie natuur, in alle rust tijdens een wandeling in de sneeuw of op de skilatten, het is maar net wat u leuk vindt.

Wintersport in de Ardennen

U vindt diverse skigebieden in de Ardennen. De sfeer en de natuur zijn een goede tegenhanger 2km aan pistes op hoogtes tussen 585 en 652m. Bij Val de Wanna ligt op hoogtes tussen 380 en 508m. Ovifat is een wat meer bekend skigebied, 2km lang op hoogtes van 481 tot 606m. De skipistes zijn vooral geschikt voor de beginnende en iets gevorderde skisporters. Het natuurlijke landschap is uitstekend geschikt voor de langlaufsport. Het netwerk van wandelpaden en mountainbikeroutes vormen in de winter prachtige langlaufloipes. De sneeuwzekerheid is niet heel groot vanwege de relatief lage ligging, de natuurlijke omgeving is prachtig. Bezoek een dorp als Fraiture of Auberge de Carrefour. De glühwein en de Belgische bieren vullen de plaatselijk gerechten prima aan. De Belgen staan niet voor niets bekend om de Bourgondische levensstijl, dit zijn plezierige ervaringen bij de vakantiehuizen in de Ardennen met Oud en Nieuw.

Cultuur tijdens Oud en Nieuw

Rondkijken in de omgeving vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Ardennen met Oud en Nieuw is leuk, u ontdekt de mooiste plaatjes en stadjes. Rochefort is hier een mooi voorbeeld van diverse historische gebouwen, twee toeristische treintjes in de stad. Ontdek de unieke grot van Lorette Rochefort. Twee andere toeristische toppers zijn de Rochefort bieren en de abdij Notre Dame de Saint Remy. Saint Hubert is een ander voorbeeld, een toeristisch centrum in de Ardennen, het ligt in een bosrijke omgeving. De Sint Hubertusbasiliek en de jacht zijn vooral bekend. Het openluchtmuseum Fourneau Saint Michel schenkt veel aandacht aan de metaalnijverheid. Een eindejaarsvakantie in de Belgische Ardennen is rijk gevuld.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/