Vier de Pasen bij de vakantiehuizen in de Ardennen

Vier de feestdagen bij een vakantiehuis voor Pasen in de Ardennen. De accommodaties zijn gezellig en comfortabel, betaalbaar en staan op de mooiste plekjes. Afhankelijk van het weer kan het warm of koud zijn, er kan zelfs... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

Vier de feestdagen bij een vakantiehuis voor Pasen in de Ardennen. De accommodaties zijn gezellig en comfortabel, betaalbaar en staan op de mooiste plekjes. Afhankelijk van het weer kan het warm of koud zijn, er kan zelfs sneeuw liggen met de Pasen . Wandelen en fietsen is altijd een gezellige bezigheid in de natuurlijke omgeving van de Ardennen. U zult in de Ardennen zowel cultuur als buitenactiviteiten aantreffen, als u van beiden houdt zit u dubbel goed.

Genieten in de Ardennen

Een bezoek aan het plaatsje Roche vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in de Ardennen is leuk en gezellig. Het plaatsje kunt u een beetje vergelijken met de sfeer van Valkenburg. Vanwege de strategische ligging in de bocht van de rivier de Ourthe ervaart u hier nog steeds een sfeer van ‘belangrijk’ zijn op een plezierige manier. U kunt er eenvoudig heenrijden voor wat winkelen en een stadswandeling. Wandelen, fietses en mountainbiken is hier heel goed mogelijk in de omgeving. Durbuy is een klein stadje met een historische sfeer, dit ziet u terug in de kleine straatjes met kinderkopjes, kleine huisjes en mooie gevels. Een actieve vakantie is rijk gevuld bij Durbuy met klimmen, kajakken, quadrijden, fietsen, wandelen, genieten van de natuur. De ravelpaden zijn bijzonder geschikt voor kinderwagens en rolstoelauto’s. Bierbrouwerijen zijn zeker uw bezoek waard vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in de Ardennen. U vindt op diverse plaatsen lokale brouwerijen waar u van harte welkom bent voor een rondleiding en proeverij. De Belgische biertjes ontdekt u alle soorten van blond tot donker, van sterk tot bijna alcoholvrij. De Chouffe brouwerij en de Abdij de Orval zijn een paar bekendere voorbeelden van brouwerijen, onderschat de minderbekende brouwerijen niet.

Bezienswaardigheden in de Ardennen

De Ardennen is rijk aan buitenactiviteiten maar een museum bezoeken kan ook heel leuk zijn. Een museum bezoeken is vaak alleen leuk als u er bewust voor kiest. Paul Coelho schrijft over een museum bezoeken het volgende; het kost tijd dus kies doelbewust iets wat aansluit bij uw interesses en realiseer u dat het vaak over historie gaat, op straat en op een terras maakt u kennis met het dagelijkse leven van uw last minute vakantie bestemming. Het Oorlogsmuseum bij Bastogne informeert u over een belangrijk historsich feit dat zich niet mag herhalen, een bezoek aan Bastogne maakt meer indruk op uw kids als drie geschiedenislessen. De watervallen van Coo zijn waarschijnlijk de beroemdste attracties van de Ardennen in de rivier de Ambleve, samen met het attractiepark Plopsa Coo is het een perfecte dagexcursie vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in de Ardennen. Zowel de attracties op het park als de indrukwekkende natuurlijke omgeving zult u niet snel vergeten. LIefhebbers van natuur en rust zouden kennis moeten maken met de natuurlijke grotten in de Ardennen zoals bij Han of bij Remourchamps of een bezoek brengen aan een Spa of Wellnesscenetrum in de Belgische Ardennen. De Ardennen hebben jong en oud wat te bieden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.