Vakantiehuizen voor Pasen Belgie

Bij de vakantiehuizen voor Pasen in België kunt u maximaal genieten van cultuur, natuur en buitenactiviteiten. In de maanden maart en april kunt u in het vakantieland België ontspannen in een bijzondere sfeer. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

Bij de vakantiehuizen voor Pasen in België kunt u maximaal genieten van cultuur, natuur en buitenactiviteiten. In de maanden maart en april kunt u in het vakantieland België ontspannen in een bijzondere sfeer. Ontdek de natuur vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in België zoals bij de Hoge Venen of aan de kust. In de regio Limburg vindt u zeer speciale routes voor een wandelvakantie en een fietsvakantie. Als u de Belgische folklore wilt ontdekken vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in België, kiest u dan voor de Gilles van Binche, Ros Beiaard van Dendermonde, de Ommegang van reuzen in Antwerpen of de Heilige Bloedprocessie. Bezoek een kuuroord vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in België. België is prachtig.

Boek nu uw paasvakantie in België voor veel vakantieplezier

Tijdens een paasvakantie in België zult u twee belangrijke paastradities ontdekken. De eerste is heel bekend in de vorm van eieren, kuikens en paashazen van Belgische chocolade. De tweede is het feit dat de kerkklokken NIET geluid worden tijdens de Pasen gebaseerd op een historische legende zodat de klokken weg kunnen vliegen naar Rome. Boek nu uw paasvakantie in België als u geïnteresseerd bent in de kunststeden zoals Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen en Brussel. Tijdens een paasvakantie in België kunt u veel plezier beleven aan het cultureel erfgoed zoals de historische gebouwen, de begijnhoven, architect, de vele musea en kunstgalerijen. Ontdek tijdens de paasvakantie in België het toppunt van Art Nouveau bij Horta. Succes verzekerd.

U zult zeker genieten van de feestdagen met de familie in België

U zult zeker genieten van de feestdagen met de familie in België. Een actieve vakantie in de Ardennen is heel bijzonder in maart en april. De feestdagen met de familie geven nog een extra bijzondere sfeer. De Belgische Ardennen hebben veel buitenactiviteiten voor u in petto zoals een wandelvakantie al of niet heftig, een mooie mountainbiketocht of raften. Daarnaast kunt u denken aan abseilen, paardrijden, klimmen, quadrijden of kanovaren midden in de natuur tijdens de feestdagen met de familie in België. De dorpen die u kunt bezoeken met de feestdagen met de familie in België bieden gezelligheid, folklore en lekker eten. Tijdens een paasvakantie met kinderen kunt u veel plezier beleven aan deze paasvakantie in België.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/