Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

De vakantiehuizen aan de Belgische Kust zijn met Pasen nog gezelliger

De vakantiehuizen voor Pasen aan de Belgische Kust ontvangen u met open deuren, met comfort en ruimte, met betaalbare accommodaties. De Belgische Kust heeft veel te bieden in de vorm van mooie stranden en badplaatsen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie Kust


Informatie

De vakantiehuizen voor Pasen aan de Belgische Kust ontvangen u met open deuren, met comfort en ruimte, met betaalbare accommodaties. De Belgische Kust heeft veel te bieden in de vorm van mooie stranden en badplaatsen. In de badplaatsen vindt u zowel gezellige uitgaansgelegenheden als historische monumenten. Dankzij het weer tijdens de periode rond Pasen is het zeewater nog niet echt opgewarmd , dus een frisse duik is echt! fris en misschien wel te fris. Uitwaaien aan het strand, wandelen en fietsen in de duinen, genieten van de kleuren en geuren en geluiden van de zee kan het hele jaar door, daar hebben velen al plezier aan beleefd.

Badplaatsen en stranden aan de Belgische Kust

Knokke is een van de badplaatsen in de omgeving van de vakantiehuizen voor Pasen aan de Belgische Kust. Het is een wat mondaine badplaats en de stranden en winkels en casino’s hebben net even een wat luxere uitstraling. Daarnaast vindt u hier een actieve watersport en een gezellige boulevard. Als u van de natuur houdt, ontdek vlakbij het natuurreservaat Zwin. Oostende biedt prachtige stranden en een gezellige boulevard, daarnaast kunt u hier het Fort van Napoleon bezoeken of een wandeling over de Atlantikwall maken langs kanonnen en bunkers. In Oostende staan leuke musea zoals MUZee met hedendaagse kunst of ontdek de haven met het oude zeilschip de Mercator. Blankeberge is een populaire badplaats met brede stranden maar ook een uniek Sea Life Centre, hier kunt u de onderwaterwereld van dichtbij bekijken. Het oude centrum van Blankenberge met het oude vissershuisje of de Paravang in de haven zijn een paar leuke doelen voor uw wandeling door de stad. De Panne is een badplaats wat jaarlijks meer bezoekers trekt en het ligt niet ver van het attractiepark Plopsaland, veel gezinnen maken de combinatie van strand en attractiepark, leuk voor jong en oud. Hier vindt u ook het unieke natuurreservaat de Westhoek met bos, duinen en het natuureducatiecentrum de Nachtegaal. Als u eens wat anders wilt, maak een tocht met de zeilauto over het strand. Middelkerke biedt het grootste strand van België en ligt niet ver van de vakantiehuizen voor Pasen aan de Belgische Kust. Hier kunt u een museum bezoeken met als hoofditem ‘ een dagje aan het strand’ , met bijvoorbeeld hilarische badkleding of ontdek het Kunsthistorisch museum. Elke badplaats heeft een eigen-aardigheid of bijzondere charme. De Dronkenput is een waterput die al snel scheef ging hangen, dit geeft de mensen een vreemd gevoel van omvallen. Tot slot nog een bijzonder evenement aan de kust namelijk het Beeldenpark aan Zee. De kust wordt jaarlijks gevuld met zeer gevarieerde kunstprojecten van bizar tot leuk tot mooi. U kunt de wandelroute langs deze Beaufort kunstwerken maken. Kortom ; elke maand van het jaar valt er wat te beleven aan de Belgische Kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.