Geniet van uw rust bij vakantiehuizen voor meivakantie aan Belgische kust

Er even tussen bij de vakantiehuizen voor meivakantie aan de Belgische kust is heerlijk ontspannend. De natuur is aan het veranderen, het is geen winter meer, het groen komt afhankelijk van het weer snel of langzamer... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie Kust


Informatie

Er even tussen bij de vakantiehuizen voor meivakantie aan de Belgische kust is heerlijk ontspannend. De natuur is aan het veranderen, het is geen winter meer, het groen komt afhankelijk van het weer snel of langzamer om de hoek kijken, de temperaturen stijgen langzaam, het zeewater is nog koud maar de kleur van het zeewater is al aan het veranderen. Voor velen is het het ideale tijdstip voor een korte werkonderbreking voordat de zomervakantie komt. De Belgische kust is een prima locatie hiervoor.

De Belgische kust

De Belgische kust of de Kuststreek is de kustlijn van België grenzend aan de Noordzee. Het heeft een lengte van 67km. De diverse zandstranden kunnen een breedte bereiken tot 500m en de duinengordels die de stranden ‘beschermen’ zijn soms wel 2.5km breed. De Kuststreek begint bij het Zwin, daarna wordt het Zeeuws Vlaanderen totdat het de Opaalkust in Frankrijk wordt. De stranden zijn schoon, levendig en populair. De Belgische kust is een belangrijke toeristische regio van België al met als topperiodes juli en augustus. Dan kan het er dus behoorlijk druk zijn. In de meivakantie zult u nog niet kunnen zonnenbaden, maar surfen en zeilen is al wel mogelijk. Lekker uitwaaien aan het strand en gezellig uit eten gaan in een visrestaurant of een avondje stappen is allemaal mogelijk vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie aan de Belgische kust.

Ontdek de Belgische badplaatsen

U kunt diverse badplaatsen bezoeken vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie aan de Belgische kust. Blankenberge is ere en van, een familie badplaats. Het strand is breed en veilig voor de kids. In het plaatsje zelf is een oude binnenstad, u kunt in de stad leuk uitgaan of winkelen en de pier uit 1933 is uniek. Het is samen met Knokke en Oostende een van de drukkere badplaatsen aan de Belgische kust. Blankenberge biedt restaurants en uitgaansmogelijkheden in elke prijsklasse, u kunt hier luxe maar ook budgetvriendelijk op stap. Bredene is een plaatsje op zich en ligt tussen Oostende en De Haan. Er liggen hier mooie duinen, de stranden zijn breed, rust en natuur spelen een behoorlijk belangrijke rol hier. De Haan is een schilderachtige badplaats zonder hoogbouw. U vindt hier nog vakwerkhuisjes, gebouwen in Belle Epoque stijl en een gezellige boulevard. De Panne is de laatste grootste badplaats aan de Belgische kust. U vindt hier diverse voorzieningen voor een familievakantie aan het strand. Het strand is breed en veilig. Naast de diverse watersporten kunt u hier op het strand zeilwagenrijden. Knokke Heist is wat mondainer, bij Knokke is de kustlijn wel 12km lang. Daarentegen ligt het natuurgebied het Zwin vlakbij , zeer contrastrerend en interessant. Koksijde is een afwisselende badplaats met musea, wandel en fietsroutes, mooie gebouwen, schone stranden. Voor welk strand of badplaats u ook kiest, u zult zich niet vervelen bij de vakantiehuizen voor meivakantie aan de Belgische kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.