Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Belgie Kust

Tijdens een weekendje weg aan de Belgische kust kunt u diverse zandstranden en badplaatsen, al of niet toeristisch, bezoeken. U vindt hier talloze mogelijkheden voor de watersportvakantie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie Kust


Informatie

Tijdens een weekendje weg aan de Belgische kust kunt u diverse zandstranden en badplaatsen, al of niet toeristisch, bezoeken. U vindt hier talloze mogelijkheden voor de watersportvakantie, afhankelijk van de wind en onderstroming en stranden. Daarnaast kunt u kiezen uit nevenactiviteiten zoals een bezoek aan het Boudewijn Seapark met de dolfijnen en zeeleeuwen. Bezoek het Sealife centrum bij Blankenberge waar u kennis kunt maken met de zeeflora- en fauna uit de regio. De vuurtoren is een mooi monument evenals het oude vissershuisje van Majutte, leuk om te bezoeken tijdens een weekendje weg aan de Belgische kust. Deze bezienswaardigheden zijn een prachtige aanvulling op de watersport- en strandvakantie aan de Belgische kust.

Ontdek de gezellige badplaatsen aan de kust

U zult gezellige badplaatsen ontdekken tijdens een weekendje weg aan de Belgische kust. Bij Oostende vindt u de mooie stranden met op de achtergrond een duinenrij. Het Fort van Napoleon vlakbij is zeker het bekijken waard tijdens een wandeling in de duinen. Voor de kunstschilders is het een populaire wandelbestemming. Ramskapelle ligt niet ver van Knokke en Heist. De stranden zijn hier goed verzorgd en u kunt in de omgeving genieten van de bijzondere boerderijen en langegevelhoeven of de Callant molen uit 1897. Het Zoute is een bekende Belgische badplaats, de meest oostelijke van deze kust. Hier vlakbij ligt het natuurreservaat het Zwin, een schorre- en duingebied samen met het vogelpark het Zwin. Zowel de natuurlijke omgeving als de stranden aan de Belgische kust vormen een ontspannen vakantie adres.

De strandvakantie in Belgie biedt bruisende activiteiten

De Belgische kust is meer dan 67 km lang, ontdek het tijdens een weekendje weg aan de Belgische kust. Er liggen hier uitgerekte zandstranden, dankzij het langzaam aflopende strand is het kindvriendelijk. Sint Idesbald is populair bij liefhebbers van het strand in een kunstzinnige sfeer, Blankenberge is een bekende badplaats dankzij het complete karakter van de strand- en watersportactiviteiten. De Belgische kust biedt een brede mix van natuur en cultuur, inspanning en ontspanning. Het Albertstrand bij Knokke is misschien iets minder toeristisch maar zeker niet minder aantrekkelijk. U vindt mooie stranden bij Bredene, Middelkerke, de Panne, Koksijde om er een paar te noemen. Naast zwemmen en zonnebaden kunt u kiezen voor activiteiten als zeilen en surfen, bootexcursies maken en paragliden. Er is voor ieder wat wils.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/