Vier Hemelvaart bij de vakantiehuizen aan Belgische kust

De vakantiehuizen voor Hemelvaart aan de Belgische kust zijn een populaire bestemming tijdens deze korte vakantieperiode. De Belgische kust ligt aan de Noordzee in het Vlaamse gedeelte, vandaar ook dat de naam Vlaamse kust... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie Kust


Informatie

De vakantiehuizen voor Hemelvaart aan de Belgische kust zijn een populaire bestemming tijdens deze korte vakantieperiode. De Belgische kust ligt aan de Noordzee in het Vlaamse gedeelte, vandaar ook dat de naam Vlaamse kust vaker gebruikt wordt als de Belgische kust of Kuststreek. De stranden zijn fantastisch, ze liggen in België en de naamgeving is alleen belangrijk als u hierover wat op wilt zoeken op internet. De kuststrook is bijna 70km lang. Dankzij de groeiende stroom toeristen door de jaren heen zijn er best wel wat voorzieningen gebouwd tussen de dorpen en steden, gelukkig niet ten koste van de mooie stranden en duinen. De Hemelvaartvakantie is een schoolvakantie in België en is datum-technisch verbonden aan de kerkelijke feestdagen, dit kan verschillen van half mei tot eind juni.

Ontdek de Belgische badplaatsen

De Belgische badplaatsen hebben veel te bieden, vaak meer dan velen denken. Een vakantie aan de Belgische kust heeft nog steeds een ander imago als dezelfde vakantie aan de Franse of Italiaanse kust. Het klimaat kan behoorlijk verschillen maar de voorzieningen zoals restaurants in een gezellige sfeer en de schoonheid van de stranden doen niet voor elkaar onder. We laten u graag kennis maken met wat mooie badplaatsen, in de omgeving van uw vakantiehuis voor Hemelvaart aan de Belgische kust. Houd er wel rekening mee dat het de zon en dus ook het zeewater nog niet zo warm is als in juli of augustus. Zeebrugge is een badplaats met haven, veel vis compleet met visafslag en een museum. De haven is modern, gezellig en bruist van activiteiten, alle reden voor het boeken van een havenrondvaart. Het imago van ‘romantische visafslag’ is verdwenen, maar bij Seafront is de sfeer met oude viswinkels gelukkig bewaard gebleven. Seafront is een museum over het leven in en op zee. Westende is een rustige badplaats, het heeft op dit moment de uitstraling van een gezellige familie badplaats vlakbij uw vakantiehuis aan de Belgische kust. Veurne is wat minder bekend en ligt dichtbij de Franse grens. U kunt hier leuk winkelen, gezellig uit eten en dit gebied biedt een knooppunt van landelijke wandel- en fietspaden en kleine kanalen. U zult in dit dorp relatief meer kunstgalerijen aantreffen. U vindt hier zon, zee en strand al is het dan nog geen topzomerweer tijdens de Hemelvaartvakantie. Badplaatsen als De Panne, Koksijde en Oostduinkerke liggen in de nabij omgeving. U verveelt zich niet in en om het stadje Veurne. Nieuwpoort met Bad en Stadgedeelte is een enorme toeristische trekpleister. Ontdek hier de jachthaven met ruim 2000 plaatsen voor jachthavens . De historische markt en de gezellige straten in het Stadgedeelte of lekker winkelen is leuk maar de mooie stranden bij Nieuwpoort bieden ook veel vakantieplezier. Het is heel simpel, u beleeft veel plezier aan uw verblijf in en bij de vakantiehuizen voor Hemelvaart aan de Belgische kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.