Kom tot rust met deze heerlijke last minute vakantie

Betaalbare vakantie aan het strand, mee op een boot om te vissen in de Noordzee of je lekker op het water uitleven, het is allemaal mogelijk met de last minute vakantiehuizen aan de Belgische kust. Geniet van activiteiten zoals... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie Kust


Informatie

Betaalbare vakantie aan het strand, mee op een boot om te vissen in de Noordzee of je lekker op het water uitleven, het is allemaal mogelijk met de last minute vakantiehuizen aan de Belgische kust. Geniet van activiteiten zoals zwemmen, zonnebaden, kite-surfen en zeilen.

Historie in Blankenberge

Als je in je last minute vakantiehuis aan de Belgische kust zit wil je ook wel wat zien van de omgeving. Blankenberge is een mooie badplaats en de pier van 350 meter lengte, is altijd goed voor een romantische wandeling en een drankje. Blankenberge is een van de belangrijkste badplaatsen voor een last minute vakantie aan de Belgische kust wat betreft de grote aantallen toeristen. Met rechtstreekse treinen komen de inwoners van Brugge en Brussel met de trein naar het strand. Maar Blankenberge heeft meer. De binnenstad staat vol met prachtige historische gebouwen zoals de Sint-Rochuskerk, de Sint-Antoniuskerk, het oude Stadhuis in Vlaamse renaissancestijl. Dit gebouw dateert van rond 1680 en is het oudst bewaarde burgerlijke gebouw in de stad. De zeedijk is dé plek om ’s avonds te flaneren en een terrasje uit te zoeken om naar de wandelaars te kijken onder genot van een drankje.

Populaire badplaats Knokke

Knokke is een andere populaire badplaats en maakt deel uit van de deelgemeente Knokke-Heist. Knokke ligt tegen het Zwin aan, een natuurgebied op de grens van België en Nederland. Dit is een prachtig duingebied waar het heerlijk is om te wandelen en te fietsen. Het is ook heerlijk om op ontdekkingstocht te gaan. Knokke is van oudsher bekend als exclusief vanwege de mooie natuurlijke ligging, de vele grote villa's, appartementen en het casino. Voor de liefhebbers van winkelen is Knokke een feest want er zijn heel veel modezaken, gezellige kleine winkeltjes, kunstgaleries en restaurants. U kunt in Knokke uw hart ophalen.

De kleine kustplaatsje Ramskapelle

Of geniet van de rust in de kleine badplaats Ramskapelle, alle gunstig gelegen in de buurt van onze last minute vakantie aan de Belgische kust. U kunt één van onze huisdiervriendelijke woningen vinden en bezoek steden als Brugge, waar de pittoreske grachten, het Choco-Story Museum en de beroemde kunstcollectie bekend als de Vlaamse primitieven zich bevinden. Boek één van de gezellige last minute vakantiehuisjes aan de Belgische kust vandaag voor een leuke en betaalbare vakantie!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.