Ontdek deze prachtige last minute vakantiehuizen in Limburg

Geniet van een last minute vakantie in Limburg, de regio is bekend als het fietsparadijs van België. Wanneer u op zoek bent naar een ideale vakantie waar u niet stil hoeft te zitten, bent u hier op de juiste plek. Vertrek vanaf... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Limburg


Informatie

Geniet van een last minute vakantie in Limburg, de regio is bekend als het fietsparadijs van België. Wanneer u op zoek bent naar een ideale vakantie waar u niet stil hoeft te zitten, bent u hier op de juiste plek. Vertrek vanaf één van onze huisdiervriendelijke last minute vakantiehuizen in Limburg op een wandeltocht in het Nationaal Park Hoge Kempen. Loop met blote voeten de 2-km lange wandeling van het Blotevoetenpad in Zutendaal. Voeg een beetje cultuur toe aan uw vakantie, en bezoek de diverse musea. Voor een dagtrip met de kinderen kunt u een bezoek brengen aan Plopsa Indoor.

Cultuur opsnuiven in Limburg

Bent u een echte cultuurliefhebber en wilt u alles weten dan kunt u hier uw ideale last minute vakantiehuis in Limburg vinden. Er bevinden zich diverse historische bezienswaardigheden, u zult u ogen tekort komen. U kunt als museumliefhebber diverse musea bezoeken. Ga voor het jenevermuseum, het modemuseum of kunstcentrum naar Hasselt. Voor het Gallo Romeinsmuseum kunt u terecht in Tongeren. Breng hier ook een bezoek aan het historische kerkgebouw het onze lieve vrouwenbasiliek en beklim deze 64 meter hoge toren om hier een prachtig uitzicht te hebben over de stad. U kunt ook de Unie Hasselt-Genk bezoeken, dit kan u per fiets, te voet, met de boot, per trein of met de auto de diverse kunstroutes bezoeken.

De actieve vakantieganger

Actief bezig zijn kan tijdens uw last minute vakantie in Limburg op allerlei gebieden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes te vinden die u de prachtige natuur en bezienswaardigheden laten zien welke een voldoening zijn voor uw oog. Een bezoek aan het National Park Hoge Kempen die ongeveer 5650 hectare groot is zeker de moeite waard. `s Avonds geniet u van een heerlijk biertje en een lekker diner om uw ervaringen met elkaar te delen en de ontspanning toe te laten, waar u zo naar verlangt. Profiteer van grote kortingen en boek nu één van de last minute vakantiehuizen in Limburg!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.