De lastminutes in Luxemburg zijn gezellig en voordelig

Ontdek het mooie België vanaf de lastminute vakantiehuizen in Luxemburg. De natuurlijke omgeving is prachtig met in het noorden Osling, onderdeel van de Ardennen. U vindt hier hoogtes tussen 450 en 500m en een landschap met... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Luxembourg


Informatie

Ontdek het mooie België vanaf de lastminute vakantiehuizen in Luxemburg. De natuurlijke omgeving is prachtig met in het noorden Osling, onderdeel van de Ardennen. U vindt hier hoogtes tussen 450 en 500m en een landschap met bergen, heuvels en rivierdalen. De Kneiff is het hoogtste punt op 560m. Het natuurpark Our en het natuurpark Uewersauer zijn onderdeel van Osling. In het zuiden liggen de heuvels van het Gutland. De natuur speelt een belangrijke rol tijdens een lastminutes in België.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Ontdek het park Houtopia in Houffalize met attracties voor kinderen tot 12 jaar. De rechten van de kinderen zijn hier heel belangrijk, interactief en op een speelse manier. De speeltuin is een van de onderdelen van het park. Ontdek met een lastminutes in Luxemburg in Achouffe de bekende Waalse bieren zoals Chouffe, de brouwerijen zijn opengesteld voor bezoekers compleet met rondleiding en proeverij. Bezoek het kasteel bij La Roche, het is Middeleeuws, helaas zijn er slechts overblijfsels van muren. Het uitzicht is prachtig over de vallei van de Ourthe. In La Roche vindt u mooie voorbeelden van musea over de historie van het gebied. Het musee de la Bataille des Ardennes gaat over de WOII, muse de la Meunerie de la Strument, twee watermolens die nu een levend museum vormen. De molens waren operatief tot de jaren zestig. Bezoek het kleine dorp Septon, een bijzonder kasteel, la Petite Somme uit de 19e eeuw. Het kasteel is regelmatig voor bezoekers geopend en er worden rondleidingen gegeven. Op het domein is ook een ambachtelijke bakkerij, boetiek en boekhandel. Een bezoek aan Bastenaken is zeker aan te bevelen als u van historie houdt. U vindt hier diverse monumenten die herinnering aan de WOII in december 1944 met de slag om de Ardennen. Hier wordt met respect teruggedacht aan de vele offers van soldaten. In het museum Bastogne Historical Center vindt u vele informatie op een leuke en moderne manier tentoongesteld. Het Mardasson is een bekend gedenkteken voor de gesneuvelde soldaten tijdens de slag van Ardennen. Dit maakt een lastminutes in Luxemburg interessant.

Actief genieten in Luxemburg

Fietsen in deze provincie is heerlijk, er liggen talloze routes klaar voor de mountainbikers en fietsers. Bij La Roche kunt u fijne fietsen, wandelen, kajakken, raften, bij Manhay vindt u eigenlijk 15 kleine dorpjes en ook het recreatiebos Chlorophylle in Dochamps. U kunt inde omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Luxemburg fijn wandelen en fietsen van dorp naar dorp. Er is veel aandacht voor behoud van de natuur en de loopbrug door de boomtoppen is voor velen een spannende attractie. Ga lekker wandelen en fietsen op het eiland l’Ile de l’Oneux bij de brug over de Ourthe met terrassen, weides en speeltuin. Liefhebbers van unieke flora en fauna ontdekten hier unieke soorten. Liefhebbers van wandelen in de natuur opgelet. U vindt in de provincie Luxemburg honderden wandelroutes en mountainbikeroutes met bewegwijzering dwars door de natuurgebieden. Sommige routes hebben een thema, andere routes kunt u net zo lang of kort maken als u zelf wilt door ze al of niet onderling met elkaar te verbinden.

Kenmerkend voor Luxemburg

U vindt in de provincie dorpen die u alleen hier zult aantreffen. Redu is het boekendorp, een deelgemeente van Libin. In dit dorp draait alles om boeken, dit trekt talloze toeristen. Er is een museum over de geschiedenis van de boekdrukkunst. Door de komst van de toeristen vindt u hier ook steeds meer leuke kleine winkeltjes met kunst, souveniers en restaurants. Saint Hubert is de stad van de jacht, begin september is hier een giga-jachtfeest en de basiliek en omgeving vormen een rustpunt in het dorp. Bij Vielsalm draait alles om twee thema’s namelijk natuur en geschiedenis. Een vakantie bij de lastminute vakantiehuizen in Luxemburg is net zo uniek.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/