Vakantiehuizen voor de Meivakantie Belgie

Ontdek de kust van België vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in België. Deze loopt van Knokke Heist via Blankenberge naar de Haan tot aan de Panne. Elke badplaats heeft zijn eigen kracht en schoonheid vanaf de... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

Ontdek de kust van België vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in België. Deze loopt van Knokke Heist via Blankenberge naar de Haan tot aan de Panne. Elke badplaats heeft zijn eigen kracht en schoonheid vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in België. Blankenberge is een populair en toeristisch. Bij Koksijde vindt u vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in België een zwembad, golfbanen, tennisvelden en surfclubs. Sint Idesbald is een kunstenaarsdorp aan de Vlaamse kust met een mooi strand. Vanaf een vakantiehuis voor meivakantie in België kunt u perfect golfen tussen Oostduinkerk en Wulpen. De Panne is de meest zuidelijke badplaats met schone stranden en watersportmogelijkheden. Deze lijst is oneindig, evenals de prachtige mogelijkheden van een gezellige strandvakantie in mei.

Boek nu uw meivakantie in België

Wereldwijd komt men tijdens een meivakantie in België voor de prachtige kunststeden. Zo vindt u in Brugge het Groeninge museum met de Vlaamse Primitieven. In het Gruuthuse komt de rijke burgerij van toen tot leven tijdens een meivakantie in België. Een stadswandeling door de gezellig straatjes maakt uw meivakantie in België compleet. In het bruisende Kortrijk ligt het bijzondere Begijnhof en het statige Belfort. In Gent treft u een historische stad aan met het Stedelijk museum, de Koninklijke opera en de Dulle Griet. Leuven is een studentenstad met sfeer, oude architectuur, kerken, begijnhoven en kloosters met religieuze kunst. Boek nu uw meivakantie in België, u weet nu waarom.

Meivakantie met de familie in België in de natuur 

Kies en geniet van een actieve meivakantie met de familie in België. Als u zowel uitdaging als ontspanning, rust en natuur zoekt, maak dan de keus voor de Belgische Ardennen. Een meivakantie met kinderen is altijd een succes. U kunt hier wandelen in de natuur maar ook abseilen. Een leuke les voor de kids is boogschieten waar spanning en concentratie om de hoek komt kijken. Andere buitenactiviteiten die u kunt verwachten tijdens een meivakantie met de familie in België zijn; survivalbaan met touwen en trappen, kano varen op de Ourthe, mountainbike tochten maken, een overlevingsvlot bouwen met het hele gezin of paardrijden, quadrijden en raften. U hoeft zich geen moment te vervelen tijdens deze meivakantie met de familie in België.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.