Vakantiehuizen voor de voorjaarsvakantie Belgie

Wilt u tijdens de voorjaarsvakantie niet te ver reizen maar wel graag naar het buiteland? Dan is België een leuke bestemming voor u. Hier kunt u genieten van de prachtige natuur in de Ardennen, genieten aan de kust in het westen van het land, de leuke... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

Wilt u tijdens de voorjaarsvakantie niet te ver reizen maar wel graag naar het buiteland? Dan is België een leuke bestemming voor u. Hier kunt u genieten van de prachtige natuur in de Ardennen, genieten aan de kust in het westen van het land, de leuke bezienswaardigheden en steden bekijken of genieten van een Vlaams frietje. Bezoek bijvoorbeeld het Manneke Pis of steden als Antwerpen, Brussel of Gent. Ook wanneer u met kinderen reist is er genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld Plopsaland De Panne, hier komen alle kabouterfiguren tot leven.

Voorjaarsvakantie in België


Tijdens de voorjaarsvakantie is er in België voor iedereen wat te doen. Wanneer u op zoek bent naar een actieve vakantie of liever wilt uitwaaien aan zee, dit is allemaal mogelijk. België heeft in het westen van het land prachtige brede zandstranden. Waai lekker uit langs de zee of wandel door de duinen. In de Ardennen kunt u veel actie en avontuur beleven. Vaar met een kajak door de rivieren, pak de mountainbike en fiets door het bos, daal van de bergen af of maak een tocht op het paard. Ook kunt u in de Ardennen prachtige wandeltochten maken door de bossen en de mooie natuur. Er zijn ook genoeg leuke steden om te bezoeken. Bijvoorbeeld de stad Antwerpen, hier vindt u heel veel historie, prachtige gebouwen en mooie pleinen, de binnenstad is een echte aanrader. Ook treft u veel leuke en luxe winkels en restaurantjes. Ook is een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal een aanrader, van de buitenkant is dit gebouw al indrukwekkend maar van binnen is hij nog mooier. De stad Brugge is ook erg leuk om te bezoeken, hier vindt u een prachtige historische binnenstad. In deze stad zijn vele mooie bezienswaardigheden te bekijken zoals oude molens, stadspoorten, musea en niet te vergeten het Begijnhof. In deze wit geschilderde huisjes kunt u zien hoe men vroeger leefde. De hoofdstad Brussel mag u ook zeker niet overslaan. Bezoek hier de Grote Markt, dit is het centrale plein van de stad. Ook vindt u hier het beroemde Manneken Pis, het Atomium en het Bruparck. Wanneer u met kinderen reist tijdens de voorjaarsvakantie is het Bruparck leuk om te bezoeken, hier vindt u beroemde Europese gebouwen in het klein, een leuk zwembad met heel veel glijbanen, enorme bioscopen met het grootse scherm van Europa en leuke winkeltjes en een speelplein. Wanneer u of uw kinderen van stripverhalen houden is een bezoek aan het Stripmuseum erg leuk. In de stad Brussel zijn ook vele muren versierd met mooie striptekeningen. Historie vindt u in het Flanders Fields Museum, dit museum laat u alles over de eerste wereldoorlog zien. België heeft het toen zwaar te verduren gehad, u kunt hier zien op de mensen leefden en hoe ze de oorlog meemaakten. België staat ook wel bekend als bierland. In België zijn vele biersoorten te verkrijgen waar eeuwenoude tradities mee samengaan. Ook zijn er veel kleine en grote bierbrouwerijen die u kunt bezoeken. Tijdens de voorjaarsvakantie kunt u dus een aantal heerlijke speciaal bieren proeven, vergeet ook een Vlaams frietje niet!

Vakantiewoningen in België


Prachtige villa’s, bungalows, appartementen of chalets, dit vindt u in België. Er zijn genoeg leuke vakantiewoningen waar u de voorjaarsvakantie kunt doorbrengen. Wilt u een woning aan het strand, in de prachtige natuur of een vakantiewoning dicht bij een gezellige stad? Er is van alles mogelijk. Bekijk alle woningen op onze site en vind zo uw perfecte vakantiewoning voor de voorjaarsvakantie.

Lijkt het u leuk om de voorjaarsvakantie in België door te brengen? Kijk dan snel verder en boek uw perfecte vakantiewoning vandaag nog. Geniet alvast van alle voorpret en bedenk wat u allemaal gaat doen tijdens de voorjaarsvakantie in België. Handig om te weten is dat u bij Bungalow.Net altijd tegen de laagste prijsgarantie boekt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.