Proef de sfeer tijdens een meivakantie in de Ardennen

De maand mei is een populaire vakantieperiode voor velen, het is nog niet zo heet als in de zomer en de sneeuw is verdwenen, normaal gesproken. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in de Ardennen kunt u hier op vele manieren... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

De maand mei is een populaire vakantieperiode voor velen, het is nog niet zo heet als in de zomer en de sneeuw is verdwenen, normaal gesproken. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in de Ardennen kunt u hier op vele manieren van genieten. Bij een vakantie in de Ardennen denkt u al gauw aan buitenactiviteiten in de natuur in de vorm van een rustige wandeling of een spannende kajaktocht op het water.

Actief genieten in de Ardennen

Tijdens een verblijf in de vakantiehuizen voor de meivakantie in de Ardennen is de natuur hevig aan het veranderen naar de zomerstatus. Alles wordt langzamer groener en lichter. Afhankelijk van uw behoefte aan adrenaline en sportieve prestaties kunt u kiezen voor activiteiten als abseilen – op spectaculaire manier afdalen langs een steile rotswand, paintballen in de bossen, boogschieten als een ontspannende inspanning. Iets anders best wel spannend zijn de uitdagende routes door de Ardennen via touwbruggen, stalen trappen, klettersteigen en natuur met stevige hoogteverschillen. Voor al deze activiteiten geldt dat u onder begeleiding, indien nodig, plezier beleeft aan deze buitenactiviteiten. Wandelen, fietsen en mountainbiken klinkt heel eenvoudig in de Ardennen maar ook dat vereist wel wat ervaring vanwege de soms heftige natuurlijke omstandigheden, afhankelijk welke route u kiest. Paardrijden, raften en quadrijden kunt u net zo avontuurlijk als rustig invullen in de prachtige omgeving van de vakantiehuizen voor meivakantie in de Ardennen.

Cultuur in de Ardennen

De culture bezienswaardigheden mag u niet missen vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in de Ardennen. U vindt hier cultuur in de vorm van gezellige stadjes zoals La Roche, het ligt in een mooie omgeving aan de rivier de Ourthe en het kasteel van la Roche is een van de toeristische trekpleisters. Durbuy is het kleinste stadje van de wereld , een stadje met middeleeuwse sfeer en smalle straatjes. U zult hier zelfs speciale wandelroutes aantreffen die comfortabel toegankelijk zijn voor rolstoelen en kinderwagens. Als u in de Ardennen op vakantie is het leuk om een van de bierbrouwerijen te bezoeken, vaak met rondleiding en proeverijen. Veel van de Belgische biertjes zijn gebrouwen in de Ardennen. Liefhebbers van historie moeten in Bastogne-Bastenaken zijn. Tijdens de WOII in 1944 hadden de Duitsers een harde noot te kraken met deze stad zonder succes overigens. Het museum en de monumenten spreken voor zich. De grotten in de Ardennen zijn een prachtige bestemming voor een wandeling zoals de grotten van Remourchamps, Han of van Hotton. Als u er rondkijkt en bedenkt dat de grotten het eindresultaat van natuurlijke processen zijn, zijn de stalactieten en stalagmieten nog indrukwekkender. Tijdens een vakantie in de Ardennen kunt u kennis maken met de rijkdom van de cultuur, historie en natuur. Dit is een prachtig stukje België.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/