Geniet van de zomer bij de vakantiehuizen in de Belgische Ardennen

De vakantiehuizen voor Zomervakantie in de Belgische Ardennen staan startklaar voor u met ruimte en comfort. In de omgeving zult u diverse soorten activiteiten aantreffen van ontspannen en rustig tot sportieve activiteiten met... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

De vakantiehuizen voor Zomervakantie in de Belgische Ardennen staan startklaar voor u met ruimte en comfort. In de omgeving zult u diverse soorten activiteiten aantreffen van ontspannen en rustig tot sportieve activiteiten met een behoorlijk adrenaline gehalte. Daarnaast vindt u in het zelfde vakantiegebied een uniek aanbod van historische stadjes, mooie oude gebouwen en aantrekkelijke musea die u hier in alle rust kunt bezoeken. Een vakantieverblijf in de zomer is heerlijk in de Ardennen , als het u te warm wordt is de schaduw vlakbij.

De Belgische Ardennen

De Belgische Ardenne vormen het bosrijk berggebied Ardennen wat in België ligt. Het is een relatief klein geografisch gebied met een groot aantal mogelijkheden voor wandelingen, fietsen en andere spannende buitenactiviteiten. Of u nu wilt sporten of rusten in de natuur, het kan allemaal in deze prachtige omgeving. Als u geen mensen wilt ontmoeten, blijft u op uw eigen terras en in uw eigen vakantiehuisje, als u wel mensen wilt ontmoeten, bezoekt u een van de historische plaatsjes zoals Durbuy of anders. U kunt de Belgische Ardennen nog onderverdelen in de Belgische Eifel en de Hoge Venen. Deze vormen beiden, als het seizoen daar is, een ideale omgeving voor het zoeken van eetbare paddenstoelen. Vanaf de vakantiehuizen voor Zomervakantie in de Belgische Ardennen kunt u kiezen voor een breed aanbod van activiteiten zoals survivaltochten maken, canyoning, abseilen, kajakken, wandelen, fietsen, klimmen en in de winter zelfs wintersporten met activiteiten zoals skisport en langlaufen. Bij Malmedy vindt u een prachtig wandelgebied.

Cultuur in de Belgische Ardennen

Als u kiest voor de Belgische Ardennen dichterbij Luik zult u door plaatsen als Eupen, Verviers, Malmedy en Spa komen als u de omgeving verkent vanaf de vakantiehuizen voor Zomervakantie in de Belgische Ardennen. Andere mooie plekken in de Belgische Ardennen zijn bijvoorbeeld Bastogne-Bastenaken met de diverse historische monumenten die herinneren aan WOII. Bertrix is een klein dorp bij een voormalige leisteenmijn. Bouillon is een stadje met een kenmerkend kasteel en een aantrekkelijke dierentuin. Dinant en Durbuy zijn twee toeristische plaatsjes met een gezellig centrum in een historische sfeer. La Roche en Ardenne zijn waarschijnlijk de meest drukbezochte stadjes met historie en sfeer. Stavelot is een mooie dorp met een unieke abdij, gezellige terrasjes en van hieruit beginnen diverse mooie routes voor wandelaars en fietsers. Als u Spa bezoekt, zult u naast een mooi stadje ook een mooi kuuroord aantreffen, gebaseerd op het bronwater met geneeskrachtige werking. Sankt Vith is een leuk plaatsje kenmerkend voor deze omgeving waar leuke markten gehouden worden. Culinair komt u hier niets te kort, de Belgische Ardennen brouwen heerlijk bier en de Belgische bourgondische sfeer in een restaurant en de gerechten zijn een plezierige ervaring, zeker als u alle tijd heeft tijdens een ontspannen vakantie voor een weekendje weg.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.