Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek de betaalbare gezelligheid met een Kerstvakantie in de Ardennen

U vindt romantiek en gezelligheid tijdens een kerstvakantie bij de vakantiehuizen in de Ardennen. De kans is groot dat er sneeuw ligt, de natuur is prachtig, de witte dorpen hebben een bijzondere uitstraling en de mogelijkheden voor rust of buitenactiviteiten zijn eindeloos. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

U vindt romantiek en gezelligheid tijdens een kerstvakantie bij de vakantiehuizen in de Ardennen. De kans is groot dat er sneeuw ligt, de natuur is prachtig, de witte dorpen hebben een bijzondere uitstraling en de mogelijkheden voor rust of buitenactiviteiten zijn eindeloos.

Proef de kerstsfeer in de Ardennen

Het fenomeen kerstmarkten is een belangrijk onderdeel van de Kerstvakantie, voor welk gebied u ook kiest. In de omgeving van de vakantiehuizen in de Ardennen vindt u her en der grote en kleine kerstmarkten. In Luik is de grootste kerstmarkt, in het centrum staan 200 versierde en verlichte chalets met producten gerelateerd aan de kerst, eten en gluhwein en versieringen, de liefhebbers zullen hier letterlijk en figuurlijk van smullen. In Namen wordt in het centrum een kerstdorp in gericht gedurende de hele maand december. Dit is leuk te combineren met een weekendje Namen en de zaterdagmarkt. In Durbuy vindt u en een kerstdorp en een kerstmarkt compleet met ijsbaan en versierde smalle straatjes. Elke stad organiseert deze markten op een eigen manier, gelukkig!

Kerst op de skilatten

Wintersport vanaf de vakantiehuizen in de Ardennen tijdens de kerstvakantie in België is heel aantrekkelijk. De sneeuwzekerheid is minder groot dankzij de minder hoge gebieden maar de goed verzorgde voorzieningen samen met de Belgische gastvrijheid en sfeer maken veel goed. Zowel de skisport voor beginners en iets gevorderden als de langlaufsport heeft al vele toeristen een fantastische wintervakantie bezorgd. Maak kennis met de diverse skipistes en gebieden, zorg dat u een bestemming kiest , goed aansluitend bij uw fysieke en financiële mogelijkheden. Zo kunt u onbezorgd genieten. Franchorchamps ligt op 350 tot 550m met het skigebied Mont des Brumes. Robertville tot 615m biedt een meer bekend skigebied met Ovifat , Spa op 550m hoogte huisvest het skigebied Their des Reshons. De afdalingen zijn niet heel lang maar wel goed verzorgd. Tijdens deze kerstvakantie in de Ardennen komt u tijd te kort.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.